Escape Rooms in Timișoara, TM
There are 7 escape rooms near Timișoara, TM.
Escapetm
Strada Diaconu Coresi 10 Timișoara
2-5 players, 60 minutes, Escapetm
Description: Theodoru M. este şeful catedrei de Civilizaţii precolumbiene a Facultatii Istorie si Filosofie. Înalt şi foarte palid, încă destul de tânăr, dar cu tinereţea aceea a cuiva care a trăit prea mult şi care e mai tristă decât bătrâneţea. Chipul său alb şi prelung, ochii scufundaţi în orbite au o sclipire neomenească, iar buzele abia schiţează un rictus obosit. A pierdut totul într-o clipă şi singurul lui ţel este să ia înapoi ce i se răpise, cu orice preţ. Lumea spiritelor şi înţelepciunea mayaşilor i-au arătat calea. Totul era EA…
Strada Diaconu Coresi 10 Timișoara
2-4 players, 60 minutes, Escapetm
Description: E o seară ca oricare alta. Mergi împreună cu prietenii în oraş. Urcaţi cu toţii în tramvai. Deodată s-a întamplat ceva. Nu mai sunteţi în tramvai, ci blocaţi în vagonul de bagaje al unui vechi tren. Nimic nu vă este familiar. Goniţi spre necunoscut. Unde sunteţi? E o glumă? Poţi să scapi?
Exitgames Romania
Timisoara B-dul Constantin Brancoveanu 53
2-5 players, 60 minutes, Exitgames Romania
Description: Acest joc face un salt temporal în anul 1977. Va aflati în camera unui secretar de partid care momentan lipseste. Secretarul este plecat pentru a lua masa, iar misiunea voastra este de a fura niste documente pana la intoarcerea acestuia. In timpul in care cautati documentele, usa se blocheaza si ramaneti inchisi. In cazul in care echipa esueaza, aceasta isi va pune in primejdie atat viata, cat si reputatia. Incaperea camufleaza multe secrete si surprize.Scopul jocului este iesire a din birou într-un interval de 60 de minute.
Timisoara B-dul Constantin Brancoveanu 53
2-6 players, 60 minutes, Exitgames Romania
Description: Sigur că te-ai jucat cu ideea cum ar fi să evadezi din închisoare. Nu tu ești primul. Calea de ieșire e deja pregătită, dar foarte puțini au reușit să evadeze. Doar în echipă puteți evada. Păcălește gardianul și trăiește experiența. Of course, you’ve played with the idea of escaping from prison. You’re not the first. The way out is ready, but very few managed to escape. Only in team can you escape from prison. Trick the guardian and live the experience.
Timisoara B-dul Constantin Brancoveanu 53
2-5 players, 60 minutes, Exitgames Romania
Description: Lucrezi la fabrica de mașini. Timp de 5 ani, prietenul tău, vizitându-te, a tot plecat cu piese, una câte una, ca să monteze în final o mașină nouă cu care să plecați împreună la mare. Dar ce nu a reușit să ia, este cheia de la mașină, pe care trebuie să sustragi tu, dacă vrei o vacanță bine-meritată la Vama Veche. Dar atenție, trebuie să o găsești repede și să nu te vadă nimeni, altfel și tu și prietenul tău ajungeți la pușcărie. For 5 years you’re working at the car factory. Sometimes your friend visiting you he sneaks out with pieces, one by one, to finally mount a new car, with which together you're gonna travel to the sea. But unfortunately one thing he did not get, and this is the ignition key, what you have to smuggle out from the factory. This is the only chance for you and your friend to get a well-deserved vacation in Vama Veche. But attention, you need to be fast and clever, and to no one should catch you, otherwise, you and your friend are going to prison.
Timisoara B-dul Constantin Brancoveanu 53
2-6 players, 60 minutes, Exitgames Romania
Description: Da este adevarat. The Ring. Acum puteti fi protagonistii primei camerei tip psiho-escape room din Romania. Sunteti gata pentru 60 de minute de fiori? Noua camera este gata in Timisoara, prima camera de psiho-escape room din Romania. Sunteti gata pentru 60 de minute de fiori? Yes it is true, The Ring. Now you can be the protagonists in Romania’s first psycho-escape room. Are you ready for 60 minutes of shivering? New Room is ready in Timisoara, Romania’s first psycho-escape room. Are you ready for 60 minutes of shivering?
Timisoara B-dul Constantin Brancoveanu 53
2-5 players, 60 minutes, Exitgames Romania
Description: Va aflati in casa unui profesor cu deficiente mentale care se afla la un spital specializat. Avand in vedere costurile ridicate ale tratamentului, rudele apropiate decid vinderea apartamentului. Dumneavoastra sunteti interesat de aceasta oferta intrucat decideti sa faceti o vizita la locul cu pricina. Lucrurile iau o intorsatura neasteptata: rudele parasesc apartamentul, usa se blocheaza. Odata cu acest fapt, se activeaza si o bomba. Obiectivul jocului este sa reusiti sa deschideti usa in 60 de minute, inainte ca bomba sa explodeze.