Escape Rooms in Zoetermeer, ZH
There are 3 escape rooms near Zoetermeer, ZH.
Wescape
Cyclaamrood 17, 2718 SE Zoetermeer
2-6 players, 60 minutes, Wescape
Description: Het begon als een doodgewone dag…. Het laatste wat je je kan herinneren is een doffe dreun… Je komt langzaam bij en wordt over de grond gesleept… Je probeert je ogen weer te openen… Je bevindt je in een donkere ruimte…Maar wat doe je hier?… Belangrijker nog… hoe kom je weer weg???
Cyclaamrood 17, 2718 SE Zoetermeer
2-6 players, 60 minutes, Wescape
Description: IT’S PAYBACK TIME! Na het winnen van een grote geldprijs in de loterij ga je met wat vrienden een avondje flink feesten. Met zoveel cash op zak kunnen jullie eens naar een wat ander soort club in de stad. De drank vliegt in het rond en je smijt met je geld. Dat blijft echter niet onopgemerkt. De danseres lokt je mee en je belandt met wat louche figuren aan een pokertafel. Hier wordt alleen “high stakes” gespeeld, voor grof geld dus. Het gaat goed, net iets te goed……. Ineens gaat het licht uit en het volgende moment lig je op straat… Beroofd! Je zint op wraak en wil je geld terug.
Cyclaamrood 17, 2718 SE Zoetermeer
2-6 players, 60 minutes, Wescape
Description: BIJ EEN HEKS DENKEN JULLIE VAST GELIJK AAN EEN VALSE VROUW DIE ANDEREN KWAAD DOET. EEN OUDE LELIJKE VROUW DIE GIFTIGE DRANKJES MAAKT WAAR ZE KINDEREN MEE PROBEERT TE VERGIFTIGEN. MAAR IN WERKELIJKHEID IS DAT NIET ALTIJD ZO. ER BESTAAN NAMELIJK OOK GOEDE HEKSEN. DE HEKS VAN ZOETERMEER IS ZO’N GOEDE HEKS. MAAR ZOETERMEER HEEFT EEN PROBLEEM! ZE IS ONTVOERD DOOR DE SLECHTE HEKS. DE HEKS VAN ZOETERMEER IS MET EEN TOVERSPREUK IN EEN KIKKER VERANDERD. TOVER HAAR TERUG EN HELP HAAR TE ONTSNAPPEN! DIT KAN MAAR OP 1 MANIER EN WEL ALLEEN MET JULLIE HULP… Werk samen, los puzzels en raadsels op, maak gebruik van technische snufjes en vind de magische toverspreuk. De escaperoom voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Op zoek naar een leuk en uniek kinderuitje of kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan bent u bij Wescape aan het goede adres. Deze room is te spelen van 2 tot 6 kinderen*, onder begeleiding van 1 ‘groot mens’ (18 jaar of ouder). De kosten per escape room bedraagt €110,-, inclusief onbeperkt limonade, een zakje snoep, een aandenken en een foto. *meer dan 6 kinderen is niet mogelijk, indien u met meer dan 6 kinderen wilt komen dient u 2 rooms achter elkaar te reserveren.
Loading