Escape Rooms in Zalaegerszeg,
There are 3 escape rooms near Zalaegerszeg, .
Akocka
8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegyi út 32.
3-5 players, 60 minutes, Akocka
Leirás: Conrad Colombus eltűnt. Conrad Colombus régész volt. Magányosan élte átlagos, hétköznapi életét. Sosem volt túlzottan sikeres, sosem tett nagy felfedezéseket. Egészen addig a napig… Először maga sem tudta, hogy mit talált. Ahogy azt sem tudta, hogy mi történik, ha kinyitja a dobozt. Persze ő is ismerte Pandora szelencéjének legendáját. Azonban sem ő, sem más nem tudta, hogy a szelence története nem csak egy mese. És az élők közül senki nem tudta, hogy nem egyetlen szelence készült. A régi mesterek készítettek még egyet. A legendák szelencéjénél egy sokkal veszélyesebbet. Senki nem tudta, mi szabadul el, ha megpróbálják megsemmisíteni. Így ezt a szelencét elrejtették, és reménykedtek, hogy soha, senki nem találja meg. Condard Colombus mégis megtalálta. Élete nagy felfedezése az életébe került. De előtte még gondoskodott arról, hogy a szelence által rejtett dolog a világtól elzárva maradjon. Örökre. Mindazokkal együtt, akik megtalálják. Conrad Colombus okos ember volt. Vajon sikerült neki olyan rejtekhelyet építeni, ahonnan senki nem jut ki?
8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegyi út 32.
3-5 players, 60 minutes, Akocka
Leirás: William Black vagyok, nyugalmazott rendőr. Évtizedekkel ezelőtt történt, hogy a menyasszonyomat, Nina Green-t rejtélyes körülmények között meggyilkolták. Talán éppen emiatt választottam a rendőri hivatást. Az aktív éveim során rengeteg gyilkost lepleztem le, ám Nina ügyében sokáig nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Aztán véletlenek sorozata folytán rájöttem valamire. A Green család tagjait módszeresen gyilkolja valaki. Éveket áldoztam az eset felderítésére, és most már biztos az, hogy a család egyik tagja a tettes. Egyik családtag magában hordozza a szörnyű átkot, mely generációk óta nem sújtott senkit. Az őrület borzalmát. Csak egy régi családi fotó volt, amin elindulhattam. A fotón lévő hét ember közül egyik gyilkos, hat pedig áldozat
8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegyi út 32.
2-5 players, 60 minutes, Akocka
Leirás: Réges-régen, amikor még a nap a földdel összeért, sok rejtélyes és titokzatos dolog történt a világban. Számos ilyen titok máig feltáratlan maradt, ezek közül sok olyan van, ami elrejtett kincsek nyomába vezet. Az alábbi történet is ezt meséli el. Történt egyszer egy messzi-messzi országban, hogy egy zseniális kalózelrabolt egy hatalmas és értékes kincset a királytól. A király a hadseregét küldte utána, felfogadta a kor legokosabb embereit is, hogy nyomára akadjon a kincsnek, de legalábbis elfogja a tolvajt. Azonban minden próbálkozás hiábavalónak bizonyult, a tolvajt soha nem sikerült elfogni, és a kincset azóta sem találták meg, hiába keresték oly sokan. Azonban még nincs veszve minden remény, ugyanis a kalóz úgy rendelkezett, hogy halála után azé legyen a kincs, aki méltó arra. Ezért összeállított egy rejtélyekből álló listát, és a kincset csak az lelheti meg, aki a tolvajhoz hasonló zseniális elmével bír. Ha úgy gondoljátok, hogy a ti csapatotok okos, bátor és elszánt, akkor induljatok el megfejteni a rejtvényeket, és felkutatni a kincset!
Loading