Escape Rooms in Utrecht, UT
There are 7 escape rooms near Utrecht, UT.
Esape This Room
Veldzigt 8
4-14 players, 60 minutes, Esape This Room
Description: Durf jij het aan om het lot van de wereld in handen te nemen? Jij en jouw team moeten de taken van de Amerikaanse regering overnemen om de wereld te behoeden voor een doemscenario. In een spannende race tegen de klok moeten allianties gesloten worden om de vijand uit te kunnen schakelen. Maar kun je vriend van vijand onderscheiden?
Veldzigt 8
2-6 players, 60 minutes, Esape This Room
Description: Jij en je team zijn ingehuurd als specialistische privé-detectives om een prestigieuze zaak op te lossen. Elise Starr, één van Amerika’s populairste actrices, wordt vermist tijdens haar tournee door Europa. Het is aan jou en jouw team om binnen 60 minuten haar kamer te doorzoeken en de waarheid achter haar vermissing te achterhalen...
Escaping
Croeselaan 303
2-7 players, 60 minutes, Escaping
Description: Secret agents, we zijn in groot gevaar! Terroristen hebben een tijdbom geplaatst met nog precies 60 minuten op de klok en alleen jullie kunnen ons redden. Haal de ware James Bond in jezelf naar boven in strijd tegen de tikkende bom. Het lot van ons land ligt in jullie handen.
Croeselaan 303
2-7 players, 60 minutes, Escaping
Description: Laat je vrijwillig opsluiten om deel te nemen aan dit medisch experiment. Je opdracht is simpel: neem het medicijn in, luister goed naar de dokter en je zult na 60 minuten weer kerngezond buitenstaan. Of schuilt er toch meer achter dit experiment dan het op het eerste oog lijkt?
Escapium
Nevadadreef 44 3565 CC Utrecht
2-10 players, 60 minutes, Escapium
Description: Je staat aan het moment om geschiedenis te schrijven en onschuldige mensen te redden. Niets is wat het lijkt… Uit vertrouwelijke bronnen is vernomen dat kwaadwillende personen mogelijk jullie reddingsactie willen dwarsbomen. Lukt het jou om vanuit de controle kamer van de Dam alles aan de praat te krijgen en de watervoorziening op gang te krijgen? om zo mensenlevens te redden?
Real Adventure Game
Oudegracht 183
2-7 players, 60 minutes, Real Adventure Game
Description: Ontmoet Beatrice Taylor. Een slimme, stijlvolle vrouw, briljant chemicus. In de binnenstad van Utrecht huurt zij een ruimte. Maar wat doet zij daar? Aan jullie de taak om deze cruciale zaak op te lossen.
Time Games
Kruisstraat 201
4-7 players, 90 minutes, Time Games
Description: Can you decipher the clues, crack the locks, recover the stolen goods and escape the lab before the security cameras turn back on? Or will you be caught red-handed?
Loading