Escape Rooms in Turnhout, Vlaanderen
There are 4 escape rooms near Turnhout, Vlaanderen.
Escape 2300
Begijnenstraat 40 B-2300 Turnhout
3-6 players, 60 minutes, Escape 2300
Description: Je hoeft zelf geen Messi of Ronaldo te zijn! En neen, dames én heren, zelfs de buitenspelregel hoef je niet te kennen. Maar in onze voetbalkamer zijn de Rode Duivels en de Wereldbeker natuurlijk nooit ver weg. Wijst Kompany je de weg naar de juiste code of vind je de sleutel naar buiten in de catacomben van Nou Camp? Logisch denken en handelings-snelheid zijn op het veld én in deze kamer erg belangrijk. Een wedstrijd duurt 90 minuten, maar in deze kamer moet je binnen de 60 minuten van het veld geraken.
Begijnenstraat 40 B-2300 Turnhout
3-6 players, 60 minutes, Escape 2300
Description: Ben je een rasechte Bink of kom je eerder toevallig aangewaaid in de hoofdstad van de Kempen? Om deze kamer met plezier te spelen maakt dat helemaal niet uit. We weten wel dat je tussen de speelkaarten, speciale bieren en het onvermijdelijke hert nog heel wat dingen over deze prachtige stad zal ontdekken en een hoop spelplezier zal beleven. Vergeet ondertussen niet de nodige tips te verzamelen als je het kasteel, begijnhof en het vennengebied passeert. De juiste code zit in een klein hoekje! 60 minuten om Turnhout vanuit een heel andere kant te bekijken. Baan je een weg naar de vrijheid om nadien te genieten van al het moois en lekkers van deze prachtige stad
Begijnenstraat 40 B-2300 Turnhout
3-6 players, 60 minutes, Escape 2300
Description: Van de meester ga je in ons klaslokaal geen last hebben. Maar wellicht gaan je gedachten onvermijdelijk wel even terug naar die vervelende juffrouw uit het derde leerjaar of die ergerlijke sommen in je rekenschrift? Wij garanderen je veel meer fun dan je ooit op school hebt beleefd. Een sleutel in je inktpot? Vreemde getallen in het dictee? En wat doen die lijnen op de wereldkaart? Aardrijkskunde, taal, geschiedenis kunnen echt tof zijn, maar toch moet je zorgen dat je hier weer zo snel mogelijk weggeraakt! Rep je naar buiten binnen de 60 minuten en bezorg jezelf een goed rapport! Bank vooruit en een kus van de juf!
Begijnenstraat 40 B-2300 Turnhout
3-6 players, 60 minutes, Escape 2300
Description: Rood of zwart? Lacht het geluk je toe of toch nog even niet? De eenarmige bandiet heeft zijn naam echt niet gestolen. Meer dan in een echt casino heb je dit escape-spel echt wel zelf in handen. Kan de croupier jou die cruciale tip onthullen om de codes te vervolledigen? En misschien ligt er wel een sleutel onder de roulette-tafel? In deze kamer kan je geen fortuinen verliezen, maar wel een stevige portie spelplezier winnen.
Loading