Escape Rooms in Tilburg, NB
There are 8 escape rooms near Tilburg, NB.
De Voltage
Groenstraat 139 - 391
4-8 players, 60 minutes, De Voltage
Description: Waar Directeur F.Haltsman van het Voltcomplex nu is weten we eigenlijk niet… Maar we blijven maar uit zijn kamer. Want de directie die houdt je liever te vriend, maar ga gerust je gang kijk maar eens rond. Wel op eigen risico! De deur valt namelijk gemakkelijk in het slot…. Kraken jullie alle raadsels? Dan zien we jullie misschien wel terug… ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.
Groenstraat 139 - 391
4-8 players, 60 minutes, De Voltage
Description: In de ‘oude’ werkplaats van het Volt Complex, werkte Jan van Tilburg dagelijks aan reparaties van TV’s, radio’s en andere consumenten elektronica. Jan was een genie en wist eigenlijk van geen ophouden, kwam als eerste op t werk, ging als laatste weer naar huis. Hij stierf in de werkplaats in de winter van 1976 een eenzame dood.. de politie denkt aan moord, nog steeds loopt is de zaak niet afgerond, door de vreemde omstandigheden en het zwijgen van de directie is zijn werkplaats afgesloten tot de zaak is opgelost.. Kraken jullie alle raadsels? Dan krijgen jullie misschien de deur wel open….. ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.
Groenstraat 139 - 391
4-8 players, 60 minutes, De Voltage
Description: Hoofd laborante mevr. M. Bierens deed onderzoek naar verschillende vormen en de levensduur van de elektrische producten afkomstig uit het Voltcomplex. Omdat het lab bijzondere en vertrouwelijke informatie bewaart is het hermetisch afgesloten en alleen te openen door personeel. Kraken jullie alle raadsels? Dan krijgen jullie misschien ook de deur wel open… en zien we jullie misschien wel terug… ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.
Groenstraat 139 - 391
4-8 players, 60 minutes, De Voltage
Description: Stap in de praktijk van de bedrijfsarts van het Voltcomplex… Kraak jij alle raadsels? Dan ontsnap jij misschien wel…. Escape Extraordinairy, jullie groep is gevangen en ontsnappen is niet mogelijk zonder gebruik van jullie hersenen. Teamplay en samenwerking is de sleutel om vrij te komen.
Escape Brabant
Heuvel 24 5038 CP Tilburg
2-8 players, 60 minutes, Escape Brabant
Description: Graag ontvangen wij u en uw gezelschap bij Cafe Karel midden in het hart van Tilburg! Op de 2e verdieping van Cafe Karel wacht namelijk Karel’s Kluis op jullie! Slagen jullie er in om binnen het uur aan de haal te gaan met de inhoud van Karel’s Kluis? In een normale Escape Room probeer je binnen zestig minuten te ontsnappen. Werk samen, los de raadsels op en kom steeds dichter bij Karel’s Kluis! Je kunt hiermee niet alleen ontsnappen zoals in een normale Escape Room, maar als het jullie lukt om binnen 60 minuten Karel’s Kluis te openen mogen jullie de inhoud van de kluis helemaal voor jullie zelf houden! Open Karel’s Kluis en vind Karel’s schat.
locked
Oude Goirleseweg 164a
2-6 players, 60 minutes, locked
Description: Kruip in de huid van supercriminelen en steel de diamant.
Oude Goirleseweg 164a
2-6 players, 60 minutes, locked
Description: Behoed Tilburg van een aanslag en ontmantel de bom!
Oude Goirleseweg 164a
2-6 players, 60 minutes, locked
Description: Weet jij net als Freddy Heineken los te komen uit de handen van de ontvoerders?
Loading