Escape Rooms in Sopron,
There are 3 escape rooms near Sopron, .
Crazy Garage
9400 Sopron, Győri út 42.
2-6 players, 60 minutes, Crazy Garage
Leirás: A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós (Escape Game) játékok továbbfejlesztett változata. Kreatív problémamegoldást igénylő csapatjáték, melyben az egyes csapattagoknak és a csapat egészének is szüksége van a kreatív agyféltekére. Leginkább a számítógépek és az okostelefonok világából ismert logikai kalandjátékokhoz hasonlítható, ahol egy adott cél érdekében kell mozgósítanunk a logikánkat és a kreativitásunkat, hogy a különféle ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével teljesítsük a küldetést. A Crazy Garage, többek közt abban különbözik ezektől a játékoktól, hogy itt csapatként kell összedolgozni, mivel egyedül a játék nem teljesíthető. Itt megtapasztalhatjátok a számítógépek és okostelefonok világából megismert logikai kalandjátékok valósághű élményét: gyertek el egy csapattal és próbáljátok ki, milyen érzés egy szerkezetet valóságban működésre bírni, egy titkos ajtót valóságban kinyitni és mindazt, amit eddig csak a virtuális térben élhettetek át. Hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthattok!
9400 Sopron, Győri út 42.
2-6 players, 60 minutes, Crazy Garage
Leirás: A játék célja, hogy a fater fiatalkori versenyautóját ellopjuk a hétvégi nyaralójából néhány napra, mert szeretnénk lemenni a barátokkal a tengerpartra bulizni. Erre pedig a legtökéletesebb járgány egy cabrio versenyautó :-) De természetesen nem lesz egyszerű a feladat, hiszen még a nyaralóba könnyű lesz bejutni, mivel van hozzá kulcsunk, de onnan a garázsba és a többi helységbe már jóval nehezebb lesz, arról nem is beszélve, hogy mikor bejutunk a garázsba, akkor derül ki, hogy az esti partyért keményen meg kell dolgozunk és még csak most kezdődik igazán a játék, így továbbra is szükségünk lesz a kreativitásunkra és a logikánkra. Minderre 60 percünk lesz, mivel a "jóakaró" szomszédok gyanús mozgást észlelnek a nyaralóban és ezért kihívják a rendőrséget. Szükség lesz a csapat minden egyes tagjára külön-külön is, de csapatként is tudni kell együtt dolgozni.
9400 Sopron, Győri út 42.
2-6 players, 60 minutes, Crazy Garage
Leirás: A játék célja, hogy feltörjük fater régi kincsesládáját! A fülünkbe jutott, hogy a nyaralóban van egy titkos iroda is, ahol a kincsesládához tartozó kulcsot rejtette el. Azonban, hogy ezt megszerezzük különböző furfangos fejtörőkön és lakatokon át vezet az út! 60 percetek van a feladatok megoldására! Itt is keményen meg kell dolgoznunk, mert a szomszéd megint otthon volt, észrevette, hogy miben mesterkedünk és természetesen hívta a rendőröket :)! Nektek sikerül meglépni a kinccsel vagy a rendőrség ér oda előbb? Rajtatok múlik!!
Loading