Escape Rooms in Skanderborg,
There are 6 escape rooms near Skanderborg, .
Escape Games
Industrivej 3A 8660 Skanderborg
2-6 players, 60 minutes, Escape Games
Description: Verden står overfor en katastrofe. Et udslip på et laboratorie i Europa har resulteret i en spredning af den dødelige virus NYZ23. Professor Albert Lindberg har i længere tid forsket i kuren mod den dødelige virus. Nu hvor det er lykkedes er der sket det, at han har forsøgt at sælge kuren på det sorte marked. Man har derfor været nødt til at afskedige Professor Lindberg. Desværre har man opdaget, at Lindberg har opsat en mekanisme på sit kontor, som destruerer forskningsresultaterne om præcis 60 minutter. Derfor har Ministry for Scientific Research hyret jer, landets førende eksperter, for at sikre resultaterne mod destruktion.
Industrivej 3A 8660 Skanderborg
2-4 players, 45 minutes, Escape Games
Description: Detektiv for en dag! Giv dine børn muligheden for at løse et mysterie på egen hånd. Bamsen Felix er forsvundet og han skal findes. Børnene skal samarbejde og snakke sammen for at løse opgaverne i fællesskab. For alle børn i alderen 5-10 eller som en familieaktivitet.
Industrivej 3A 8660 Skanderborg
2-6 players, 60 minutes, Escape Games
Description: I er pirater! Find skatten på Papegøjeøen før de andre pirater kommer ud til øen.
Industrivej 3A 8660 Skanderborg
2-12 players, 60 minutes, Escape Games
Description: Der er begået et mord på sengeafsnittet i det lokale hospital. Politiet er overbelastet og har derfor netop ansat et nyt hold Jeres nye kolleger har valgt at give jer en udfordring: I har kun 1 time til at opklare mordet. Derudover er nogle spor og bevismaterialer enten gemt eller låst inde.
Industrivej 3A 8660 Skanderborg
2-6 players, 60 minutes, Escape Games
Description: Vi er i 1989. En desperat besked fra din gamle mormor Edna har fået dig til at tage til hendes lejlighed. Hvad vil hun have dig til at gøre der?
Industrivej 3A 8660 Skanderborg
2-5 players, 60 minutes, Escape Games
Description: Julemanden har brug for hjælp! Han er taget afsted for at dele pakker ud, men han har desværre glemt at aktivere sin tidsmaskine. Hvis ikke tidsmaskinen bliver aktiveret indenfor den næste time kan julemanden kun nå at levere nogle få pakker. Julen er i fare og kun julemandens trofaste hjælpere kan hjælpe i denne situation.