Escape Rooms in Sibiu, SB
There are 4 escape rooms near Sibiu, SB.
Xcape Room Sibiu
Strada Malului, Sibiu, Romania
5-10 players, 60 minutes, Xcape Room Sibiu
Description: Sunteti într-un cinema și rezervarea locului costa 50 de bani. Vizionând un film alb-negru se intampla sa adormiți. Cand va treziti, in fata ochilor vedeti doar alb si negru. Va dati seama ca ati ajuns in propriul film, din care evident, trebuie sa iesiti. In 60 de minute filmul se termina, deci trebuie sa evadați pentru a nu rămâne blocati acolo pe veci.
Strada Malului, Sibiu, Romania
2-7 players, 60 minutes, Xcape Room Sibiu
Description: Ne aflam in 1964, in Massachusetts. Locul e infiorator, pregatiti-va sa intrati in sanatoriul pentru persoane cu tulburari mentale, Briarcliff. Boala e cuvantul cheie, posedari demonice, pacate de neiertat si experimente stiintifice realizate pe pacienti, au loc in Asylum. Nimeni nu a reusit vreodata sa scape din acest loc al suferintei. Stiti ca nu aveti ce cauta acolo si puneti la cale un plan. Dupa ce va strecurati afara din saloanele vostre in miezul noptii, aveti o ora la dispozitie ca sa aflati cum puteti evada. Intr-o ora, sora Jude se va pregati de rugaciune, iar Dr. Arden se va intoarce in cabinetul sau. Gasiti calea de a evada, sau nimeni nu vă va mai gasi urma vreodata.
Strada Malului, Sibiu, Romania
2-6 players, 60 minutes, Xcape Room Sibiu
Description: O misiune cat se poate de importanta, este pusa in mainile voastre. In calitatea voastra de spioni, trebuie sa rezolvati cazul.Va aflati la o licitatie unde aveti suspiciunea ca unele dintre obiectele de arta expuse, sunt falsuri. Strecurandu-va in biroul contelui Schonburg, in cautare de dovezi, ramaneti blocati. Peste fix o ora, licitatia se incheie iar voi trebuie sa iesiti de graba din acest loc, inainte ca intreaga misiune sa fie desconspirata. Pentru a reusi acest lucru, va trebui sa va folositi de toate cunostintele unui spion, iar domenii dintre cele mai diverse va vor pune echipa la munca. Dovediti-va abilitatile de spion!
Strada Malului, Sibiu, Romania
8-12 players, 60 minutes, Xcape Room Sibiu
Description: Micuții si-au dorit o expediție în savana. Zis și făcut! Poznași fiind, s-au aventurat intr-un spațiu neamenajat turistic. Totul s-a dovedit a fi o capcana și au rămas capturați intr-o incinta ce semana izbitor cu jungla pe care o explorau. Braconierii au întins o cursa extrem de sofisticată, insa cei mici se văd acum nevoiți sa scape înainte ca răufăcătorii sa îi găsească? și părinții sa își dea seama ca au dispărut. Copiii se horatasc sa dea de cap planului și sa evadeze, folosind informațiile pe care le au la îndemână. Au doar 60 minute… Vor reuși?
Loading