Escape Rooms in Rotterdam, ZH
There are 9 escape rooms near Rotterdam, ZH.
Breakout Rotterdam
Willem Buytewechstraat 45
2-6 players, 60 minutes, Breakout Rotterdam
Description: Jij en je team zitten vast in de machinekamer van een oude Russische nucleaire onderzeeër. Al snel ontstaat er een probleem; het is duidelijk dat het lot van de bemanning in de handen ligt van het team in de Engine room. Je hebt een uur de tijd om het schip en de bemanning van de ondergang te redden. De klok tikt door, je hebt een uur de tijd, kun jij je hoofd (en de reactor) koel houden?
Willem Buytewechstraat 45
2-6 players, 60 minutes, Breakout Rotterdam
Description: Een vooraanstaand politicus wordt dood aangetroffen in de huiskamer van zijn appartement, maar nergens zijn sporen te vinden. Pleegde hij zelfmoord of probeert de regering een pijnlijk dossier weg te werken? Rotterdam is in de ban van een sinister vraagstuk. Weet jij het mysterie te ontrafelen en de dader aan te wijzen?
Willem Buytewechstraat 45
2-6 players, 60 minutes, Breakout Rotterdam
Description: De beroemdste gevangene was niemand minder dan Alphonse 'Al ' Capone. Er zijn verschillende ontsnappingspogingen gedaan. Het gerucht gaat dat Frank Morris en de broers John en Clarence Anglin zouden zijn ontsnapt in 1962. Echter officieel is er nooit iemand ontsnapt. Ben jij de eerste?
Escape010
Gouvernestraat 89
2-6 players, 60 minutes, Escape010
Description: Gevangen in een droom. Betreed een wereld ver van hier. Lukt het jou om te ontsnappen uit deze fantasierijke wereld…..?
Gouvernestraat 89
4-8 players, 70 minutes, Escape010
Description: Rotterdam is in de ban van een psychopaat. Een maniak die mensen ontvoert en onschuldigen tegen elkaar uitspeelt. Hij biedt ze een onmogelijke keuze: wij of hij?
Gouvernestraat 89
2-6 players, 60 minutes, Escape010
Description: In onze Timescape room kruip je in de huid van de verstrooide professor Chronos. Je waant je in een wereld waarin tijd alles behalve vastligt. Verdwaald in het universum dienen de spelers de controle over de tijdmachine terug te winnen en haar op de juiste koers te zetten om zich toegang te verschaffen tot de ‘Key of Time’.
Exitgame
Hoogstraat 34A
2-6 players, 60 minutes, Exitgame
Description: Het is vrijdag 22 januari 2016. Een inbreker staat op het punt de PortLand Bank te beroven voor zijn opdrachtgever, als hij jullie langs ziet lopen. Jullie kennen dit onberekenbare figuur van een vorige klus en staan nog bij hem in het krijt. Hij laat deze slecht geplande bankroof daarom graag aan jullie over. Je krijgt een uur de tijd om twee zeldzame roze diamanten te stelen en een gespekte bankrekening te plunderen. Wat je verder aan buit tegenkomt, mag je houden! Kunnen jullie de missie op tijd volbrengen?
Hoogstraat 34A
2-6 players, 60 minutes, Exitgame
Description: The Classic is een escape room in zijn puurste vorm, die je hersens op elke denkbare manier test. De uitdagende puzzels worden alweer bijna 3 jaar erg gewaardeerd door onze klanten. We hebben twee kamers met exact hetzelfde spel, waardoor het erg geschikt is voor competities met grotere groepen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Maar natuurlijk kun je jezelf voor elke gelegenheid laten opsluiten voor een uur puzzelplezier!
Truescape Rotterdam
Van Vollenhovenstraat 15, Unit 25
2-8 players, 60 minutes, Truescape Rotterdam
Description: In 1947 this "asylum" was closed after reports of extreme violence and gruesome experiments. No one has been seen since then. Since a while, there are rumours that something or someone is busy again in this "institution" to perform, again, the most horrific experiments on patients who have been locked. In official media, however, nothing can be found about these facts so it is assumed that it is not true and that the asylum is still empty. Occasionally curious people are spotted around the building. Some were never found back. Do you dare to take a look? In 1947 werd dit “gesticht” gesloten na meldingen van extreem geweld en gruwelijke experimenten. Sindsdien is er, zover bekend, niemand meer geweest. Sinds een tijd gaan er geruchten dat iets of iemand weer bezig is in dit “gesticht” om wederom de meest gruwelijke experimenten uit te voeren op patiënten die ontvoerd zijn. In de officiële media is echter niks terug te vinden over deze feiten dus gaat men er van uit dat het allemaal niet waar is en dat het gesticht nog steeds leeg staat. Zo af en toe worden er rondom het gebouw nieuwsgierige mensen gesignaleerd. Van sommigen van hen is nooit meer iets vernomen. Durven jullie een kijkje te gaan nemen?
Loading