Escape Rooms in Rødovre,
There are 4 escape rooms near Rødovre, .
BreakoutRoom.dk
Tæbyvej 3, 2610 Rødovre Copenhagen
4-8 players, 60 minutes, BreakoutRoom.dk
Description: Prøv om I kan bryde ud af vores tidsmaskine, hvor i bliver taget tilbage til 1980’erne. 80’erne var et legendarisk årti med masser af god musik og sjove film og starten på en banebrydende teknologi. Lad nostalgien få frit løb med professorterning, VHS-film, LP’er, Amiga, Pisang Ambon og meget mere. Michael J. Fox kom “Tilbage til Fremtiden” den 21. oktober 2015 og blev på denne specielle dato fejret af mange 80’er fans. Tidsmaskinen er et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at bryde ud af 80’erne og tilbage til nutiden! Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide. 80s was a legendary decade, with fantastic music and funny movies and the start of a new technology. Let the nostalgia run wild with Rubix Cube, VHS movies, Vinyl records, Amiga, Pisang Ambon and much more. Can you escape the 80's ???
Tæbyvej 3, 2610 Rødovre Copenhagen
6-96 players, 60 minutes, BreakoutRoom.dk
Description: En Terrorgruppe har planlagt en række bombe-angreb i 5 storbyer og en afstikker fra gruppen, som fik kolde fødder, er nu blevet myrdet. Inden mordet, nåede afstikkeren at indsamle en række hemmelige oplysninger og værktøjer, bl.a. en kopi af gruppens scrapbog, samt andre vigtige dokumenter og tegninger. Derudover lykkedes det ham at få fat i bombe-detonatoren. Alt dette er nu fundet i en gammel bunker under et militæranlæg. Jeres indsatsgruppe er tilkaldt til stedet og det er nu op til jer at prøve at få standset bomberne og redde verden! Bomberne vil sprænge, når nedtællings-uret på detonatoren om 60 min. rammer 00:00... Find ud af, om I har hvad der skal til for at redde verden og blive de næste helte.
Tæbyvej 3, 2610 Rødovre Copenhagen
5-9 players, 60 minutes, BreakoutRoom.dk
Description: En uskyldig leg med et Ouija board ender galt... Fanget i åndernes verden af sort magi skal I nu finde en fælles vej ud af Black Magic universet. Hekse-stjerner, Tarot-kort, mystiske formularer, gåder og mysterier skal løses for at komme tilbage fra "den anden side" til den verden i kender.
Tæbyvej 3, 2610 Rødovre Copenhagen
4-8 players, 60 minutes, BreakoutRoom.dk
Description: I er låst inde i en gal mands kælder. Alvoren af denne indespærring går hurtigt op for jer – hvad er det for et sted…..?.. blod, bur, låse. Denne mand har en historie og det er ikke en historie I ønsker at blive en del af. Ingen kan høre jer, ingen kan hjælpe jer, I kan kun hjælpe jer selv. Der må være en vej ud og denne skal I finde frem til inden han kommer tilbage om 1 time. I bliver låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier og I har præcis 60 minutter til at komme ud! Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder?. I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide. Blood, cage, locks. This mad man has a story and it's not a story you want to be a part of. No one can hear you, no one can help you, you can only help yourself. There must be a way out and you have to find it before he comes back in one hour.
Loading