Escape Rooms in Nijmegen, GE
There are 7 escape rooms near Nijmegen, GE.
Escape Room
Nijverheidsweg 5b
3-6 players, 60 minutes, Escape Room
Description: Wat zorgt er voor dat onbehaaglijke gevoel als je de kamer binnenstapt? Speelt je gevoel een spel of is er toch meer aan de hand? Lukt het jou en je team om het hoofd koel te houden en te ontsnappen uit de mysterieuze kamer? Maak het mee in de eerste reallife Escape Room van Nederland!
Nijverheidsweg 5b
4-6 players, 60 minutes, Escape Room
Description: Lang geleden was er een prachtig jong weesmeisje. Ze droomde van een eigen kamer. Haar droom werd werkelijkheid, want op een dag nam een ogenschijnlijk vriendelijke man haar onder zijn hoede. Ze kreeg een kamer die haar stoutste dromen overtrof. Ze was het gelukkigste weesmeisje van de hele wereld! Ze besefte niet dat schijn kan bedriegen en dat de man helemaal niet zo aardig was als ze had gedacht. Wat is het weesmeisje overkomen? Kom er samen met je team achter in dit zinderende avontuur!
Missionescape
Tweede walstraat 3
2-6 players, 60 minutes, Missionescape
Description: Dit is de geheime schuilplaats en laboratorium van de mysterieuze Roemeense geneticus en bioloog Dr. Lev Pasted. In zijn laatste jaren experimenteerde hij met een bloed elixer. De formule is verdwenen en ook de doctor. Men beweert, dat deze geheime bloed serum nog in het lab verstopt zit.
Tweede walstraat 3
2-6 players, 60 minutes, Missionescape
Description: Ontmasker de dubbelspion, hij heeft een spionnenlijst van zijn eigen firma gestolen en wil deze verkopen. Jij en je team hebben 60 minuten om de mol te ontmaskeren en de misterie rondom deze geheim agenten-affaire op te lossen. Bescherm je firma en escape op tijd!
Projectescape.nl
Nieuwe Marktstraat 54
3-6 players, 60 minutes, Projectescape.nl
Description: Raak de codes, vind de aanwijzingen en los de raadsels op. Ontsnap binnen 60 minuten uit de escape room.
Хcapelogix
Burgemeester Hustinxstraat 16
2-5 players, 60 minutes, Хcapelogix
Description: Je wordt wakker in een donkere ruimte, vastgeketend aan de muur. Er flitsen veel onsamenhangende beelden door je hoofd, maar je kan niet herinneren waarom je er bent beland. Een donker gevoel vertelt je wel dat je niet alleen bent in de kamer. Langzaamaan beginnen je ogen aan de duisternis te wennen. Met halfwazige ogen probeer je de ruimte te observeren en tot je grote afgrijzen ligt er een bloederige lichaam op de grond. Tijd om bij te komen van de schrik is er niet, want je hoort voetstappen de kamer naderen. Met angst realiseer je dat de moordenaar wellicht aan de andere kant van de muur staat. Kan je ontsnappen voordat hij terugkomt? Of word je het volgende slachtoffer….
Burgemeester Hustinxstraat 16
2-5 players, 60 minutes, Хcapelogix
Description: In dit avontuur kruipen jullie in de huid van hoogleraar kunstgeschiedenis W. Brandon en zijn assistententeam. Van een museum krijgen jullie de uitnodiging om een nieuwe collectie schilderijen te analyseren. Echter, eenmaal aangekomen pakt het bezoek anders uit dan verwacht: jullie worden opgesloten door de mysterieuze curator. Wie is deze man en wat voor bijbedoelingen heeft hij? Het antwoord op deze vraag kan gevonden worden in de schilderijen van Van Gogh. Lukt het jullie om de Van Gogh code te kraken?
Loading