Escape Rooms in Iași, IS
There are 5 escape rooms near Iași, IS.
Escap3 Room of Iasi
Stup Hostel, Lascăr Catargi nr. 62
2-6 players, 60 minutes, Escap3 Room of Iasi
Description: Cicada 3301 este o organizație enigmatică care postează puzzle-uri complexe o dată pe an pentru a recruta criptanaliști din întreaga lume. În anul 2015 voi sunteți cei recrutați pentru o misiune foarte importantă - un hacker s-a infiltrat în sistem și l-a răpit pe John - expertul nostru în securitate. Misiunea voastră este să opriți download-ul datelor confidențiale, altfel riscați pornirea unei catastrofe globale. By any means!
Stup Hostel, Lascăr Catargi nr. 62
2-4 players, 60 minutes, Escap3 Room of Iasi
Description: Sunteți în trecere prin fața cabinetului domnului Prof. Dr. Apetrei. Prin ușa întredeschisă observați ceva care vă atrage atenția. După o scurtă luptă interioară hotărâți să intrați. Brusc ușa se închide puternic în spatele vostru și auziți cheia rotindu-se în broască. Și lucruri bizare încep să se întâmple în cameră: lumini, sunete, voci, cifre. Cei care îl cunosc spun că mereu pare a fi cu gândurile undeva departe și că "sigur învârte în secret ceva mai mult decât matematică".
Master Escape
Bulevardul Socola nr.22
2-6 players, 60 minutes, Master Escape
Description: Te-ai trezit într-o cameră întunecată şi necunoscută, închis împreună cu alte persoane. Inima începe să-ţi bată mai tare, simţi cum îţi creşte adrenalina şi parcă, pe moment, ai uitat de ce şi cum ai ajuns acolo. Încet, încet, memoria îţi revine şi realizezi că tu şi echipa ta, aţi acceptat o cursă provocatoare contra cronometru pentru a vă testa limitele şi a vă autodepăşi
Puzzle Room
Bd. Carol I nr. 3, Casa cu pasaj
2-4 players, 60 minutes, Puzzle Room
Description: Tu si echipa ta veti fi incuiati intr-o camera colorata si plina de mistere, primul escape room din Iasi. Aveti 60 minute la dispozitie sa gasiti indicii, sa rezolvati toate puzzle-urile si sa evadati! In camera pot intra grupuri de minumum 2 si maximum 4 persoane. Persoanele sub 15 ani pot participa doar insotite de un adult.
Bd. Carol I nr. 3, Casa cu pasaj
2-4 players, 60 minutes, Puzzle Room
Description: Sistemul de control al celei mai mari centrale nucleare din lume a fost spart de un grup de teroristi si programat sa dezactiveze toate modulele de siguranta. Tu si echipa ta de specialisti sunteti ultima solutie, aveti 60 de minute la dispozitie sa reporniti manual sistemele de siguranta si sa evitati un dezastru nuclear!
Loading