Escape Rooms in Eindhoven, NB
There are 4 escape rooms near Eindhoven, NB.
Escape Mission
Vijfkamplaan 6c
2-8 players, 60 minutes, Escape Mission
Description: Welkom in het kantoor van archeoloog Dr. Jones. In zijn zoektocht naar de Kroon van Monasterio wordt hij gehinderd door bendes die hem voor willen zijn. Om verder onderzoek te voorkomen is de uitgang van zijn kantoor geblokkeerd en zijn jullie nu per ongeluk opgesloten. En Dr. Jones weet niets van het komende gevaar. Lukt het jullie met goed samenwerken en logisch denkwerk om het kantoor binnen 60 minuten te verlaten zodat hij nog op tijd gewaarschuwd wordt?
Vijfkamplaan 6c
2-8 players, 60 minutes, Escape Mission
Description: Deze oude goederenlift in Warehouse 6 zit vast en is met geen mogelijkheid in beweging te krijgen. Van de roestige staalkabels die de lift dragen zijn er al twee gebroken en het zal niet lang duren voordat de rest ook afbreekt en de lift zal vallen. Jullie zitten opgesloten... of toch niet? Is er misschien toch een uitweg die jullie kunnen vinden? jullie hebben 60 minuten de tijd voor deze uitdaging.
Xitroom
Voorterweg 150 A
2-6 players, 60 minutes, Xitroom
Description: Professor X is een vreemde maar briljante man. Wat zich in zijn oude werkkamer bevindt, houdt hij angstvallig geheim. Wanneer je stiekem een kijkje in zijn bureau wilt nemen, valt de deur achter je dicht. Kun jij zijn geheimen ontrafelen en zo weer tijdig ontsnappen?
Voorterweg 150 A
2-6 players, 60 minutes, Xitroom
Description: Juffrouw X is erg gesteld op haar juwelen. Deze houdt ze achter slot en grendel. Maar een sluwe dief heeft het op haar kostbaarheden gemunt. Of droomt ze dit maar? Je belandt in een vreemde wereld waar illusie en werkelijkheid dicht bij elkaar staan!
Loading