Escape Rooms in Den Haag, ZH
There are 4 escape rooms near Den Haag, ZH.
Amaze Escape
Binckhorstlaan 135
2-6 players, 60 minutes, Amaze Escape
Description: Een van een meisje’s ergste nachtmerries komt tot leven in de kamer van de Crazy Doctor. Dr Condor ontvoerde een meisje uit Den Haag. Kon ze ontsnappen of niet? Tegen het einde van het spel kom je er achter.
Binckhorstlaan 135
2-6 players, 60 minutes, Amaze Escape
Description: De Urban Legend kamer is een eerbetoon aan een oude vriend van een van de Amaze Escape Room oprichters. Hij is enkele jaren geleden plots verdwenen. De Urban Legend is de kamer van een graffiti artiest, die in problemen kwam in de straten van Den Haag.
Binckhorstlaan 135
2-6 players, 60 minutes, Amaze Escape
Description: De KGB-kamer speelt zich af ten tijde van de koude oorlog. U en uw team zijn een groep CIA spionnen die in een geheim KGB nest infiltreren om een aantal geheime documenten te stelen. Plots gaat er iets is mis en zijn jullie opgesloten in het kantoor van de KGB spion. Jullie hebben 60 minuten! Kunnen jullie op tijd ontsnappen uit de greep van de KGB?
Operation Exit
Stationsweg 137
2-7 players, 60 minutes, Operation Exit
Description: Zet je schrap, want jullie hebben precies 60 minuten om het mysterie van de Baron te ontrafelen! Eerst moeten jullie The Mansion binnendringen, dan op zoek naar de schat! Dit huis kent vele raadsels, geheimen en verrassingen. Dus gebruik je creativiteit en vindingrijkheid om aanwijzingen te verzamelen, uitdagende puzzels op te lossen en om hopelijk de schat te vinden. Terwijl jullie het landhuis afspeuren, ontdek je steeds meer over het geheim van de Baron, maar haast je, want over een uur is hij terug! Men zegt dat hij het jagen niet verleerd is…
Loading