Escape Rooms in Capelle aan den IJssel, ZH
There are 3 escape rooms near Capelle aan den IJssel, ZH.
Escape Mission
Rhijnspoor 277
2-6 players, 60 minutes, Escape Mission
Description: Jullie zijn terechtgekomen in een speciaal onderzoekslaboratorium. Er is iets ontsnapt waardoor er besmettingsgevaar dreigt en nu zijn alle sluizen en deuren afgesloten om dit te voorkomen. Waar zijn de wetenschappers die op raadselachtige wijze verdwenen zijn? En hoe vinden jullie zo snel mogelijk de escape code om het lab te kunnen verlaten zodat ook jullie niet besmet raken.
Rhijnspoor 277
2-6 players, 60 minutes, Escape Mission
Description: Bij ons op de redactie kwam een anonieme tip binnen inclusief een oud kranten knipsel en een langspeelplaat. Het gaat over een spraakmakende vermissingzaak van de steenrijke familie van Berghe Henegouwen. Bernard een succesvol zakenman verdween samen met zijn gezin ergens in de jaren 20 van de vorige eeuw. Aangezien onze krant zich in financiële problemen bevind, willen wij dit mysterie zo snel mogelijk oplossen. De deadline voor het publiceren van dit artikel is een uur. Lukt het jullie om deze vermissingzaak binnen het uur op te lossen. Zodat wij onze krant kunnen redden met deze primeur.
Rhijnspoor 277
2-6 players, 60 minutes, Escape Mission
Description: Dappere detectives wagen zich in de London Room van Escape Mission Rotterdam, waar een moordonderzoek loopt. In het rioolsysteem van de stad Londen zijn zes mensen vermoord; een gruwelijke zaak. De stad leeft inmiddels in angst, want de moordenaar loopt nog vrij rond en kan elk moment opnieuw toeslaan. De detective belast met de zaak zit met de handen in het haar en vraagt om hulp! Jullie komen natuurlijk zo snel mogelijk naar de woning van de detective, maar worden door de onbekende moordenaar opgesloten in een kamer. Hier zijn jullie machteloos en moeten zo snel mogelijk zien te ontsnappen om de serial killer een halt toe te roepen. Maar, wie is die wrede moordenaar? Ook daar moeten jullie in deze escape room een antwoord op vinden. Een dubbele opdracht dus, die vraagt om een strakke samenwerking en een stel stalen zenuwen. Zestig minuten… en de tijd loopt!
Loading