Escape Rooms in Budapest,
There are 112 escape rooms near Budapest, .
Agyad Eldobod
1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő
3-12 players, 90 minutes, Agyad Eldobod
Leirás: Fenevadak és szelíd kérődzők a rácsok mögött: jól ismert kép. Látogatók sétálnak közöttük, léggömböt és vattacukrot szorongatva bámészkodnak. Így volt ez korábban. Hosszú ideig. Azután leszállt az a bizonyos csütörtök este. És péntekre, mire az állatkert kinyitotta kapuit, minden más lett. Különös módon változott meg az állatok viselkedése. Hogy hogyan, azt a tudósoknak azóta sem sikerült pontosan meghatározniuk. Az átalakulás egyetlen éjszaka alatt ment végbe. És attól az éjszakától már semmi sem ugyanolyan, mint régen. Egy titokzatos éjszaka. Furcsán viselkedő állatok. Tanácstalan biológusok, zoológusok. A Ti feladatotok kideríteni azt, hogy mi történt az Állatkertben. Azt, hogy mitől és hogyan változtak meg az állatok. A jó eredményhez minél gazdagabb fantázia szükséges – és az, hogy legyen bátorságotok használni!
1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő
3-12 players, 90 minutes, Agyad Eldobod
Leirás: Fél évvel ezelőtt történt valami a Lullenstyd Intézetben, ami megrázta a világot. Minden megváltozott. A kutatók azóta is értetlenül állnak az Esemény előtt. Eredményeik homályosak. Az összefüggéseket mostanáig senki sem fejtette meg. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Hol vannak most? Mi történt velük? Az igazságot Ti derítitek ki. Ez a játék az ötletességeteket teszi próbára. Azt, hogy mennyire vagytok találékonyak, hogy csapatként mennyire tudjátok inspirálni egymást. Azt, hogy egy váratlan kérdésre hány választ tudtok adni; hogy egy szokatlan problémát hányféle szempontból tudtok megvizsgálni. A jó eredmény feltétele a (f)elszabadult gondolkodás – minél elborultabb, annál jobb!
1063 Budapest, Szív utca 35. III. emelet 26-os kapucsengő
3-12 players, 90 minutes, Agyad Eldobod
Leirás: A Mű hónapokig, sőt, évekig érlelődött. Megalkotása azonban egyetlen pillanatba sűrűsödött össze. Alkotójának, szerzőinek kiléte ismeretlen és beazonosíthatatlan. Hatása azonban tagadhatatlanul óriási. Ez kétségbevonhatatlan annak ellenére, hogy létrejöttének körülményei tisztázatlanok. Nem tudjuk, ki alkotta, mint ahogy azt sem, milyen eszközökkel, miképpen és milyen céllal. A művészettörténészek napjainkban is vitatják a Mű mondanivalóját, sőt mibenlétét és technikai részleteit is. Hogyan jött létre, milyen eszközök, anyagok felhasználásával? Mi lehet egyáltalán a Mű? Szobor, installáció? Előadás? Zenemű vagy irodalmi alkotás? Ki alkotta? Egyetlen személy, vagy alkotócsoport? A Ti feladatotok mindezt kideríteni. A játék a találékonyságotokra épít. A jó eredményhez arra van szükség, hogy feltaláljátok magatokat váratlan helyzetekben. Arra, hogy szabadjára engedjétek a fantáziátokat és bátran elővegyétek a legvadabb ötleteiteket is.
Beszarsz
Csángó u. 9, 1134
2-8 players, 60 minutes, Beszarsz
Leirás: Horror szabadulós játék,Nem megszokott feladványokkal,feladatokkal,átjutási lehetőségekkel... 5 szoba egyben, 2 félelmi szint, 150 nm, sehol nem látott megoldások és technikák.
Budapest Foglyai
1053 Budapest, Királyi Pál u. 18
8-30 players, 60 minutes, Budapest Foglyai
Leirás: A Budapest foglyai – szabadulás a Király fürdőből egy olyan logikai csapatjáték, amely egyedülálló módon akár 30 fő részvételével is lebonyolítható. Az egyes alkalmakon, a minimum létszám 8 fő, maximum létszám 30 fő. A játék angol nyelven is elérhető! A különleges budapesti helyszínen, a török kori Király fürdő épületének egy részében a játékosoknak 60 percük van arra, hogy Bajnóczy Pongrác szélhámos rejtélyét megfejtsék, s hogy kijussanak a bezárt épületből.
Claustrophilia
Erzsébet krt. 8
2-5 players, 60 minutes, Claustrophilia
Leirás: A játék helyszíne Lord Wicklewood lakása, aki élete utolsó éveit Budapesten ebben a házban töltötte. A vén csirkefogó egy igazi kalandor volt, hivatásának talán utolsó vérbeli alakja, aki életét az elveszett kincsek felkutatásának szentelte. Regények és filmek számos kincsvadász-kalandor történetét mesélték már el, azt azonban kevesen tudják, hogy a legismertebbek hőseit róla mintázták. Élete alkonyán elkeseredett, hogy ezt a szép hivatást már nem űzi senki, egyedül maradt a világon még oly sok felfedezetlen rejtéllyel. Egy nap úgy döntött, hogy lakását egy igazi kaland helyszínévé alakítja és meghívja a legbátrabb, legrátermettebb jelentkezőket, akik amennyiben megoldják Lord Wicklewood furfangos játékait, eséllyel léphetnek a kalandorok csodálatos, letűnt világába, hogy továbbvigyék eme nemes mesterséget. Időközben a mester sajnos eltávozott, ám lakása a próbákkal együtt itt maradt, hogy a vállalkozó szelleműek megmérettessék magukat. Aki kijut Lord Wicklewood rejtvény szobáiból, annak számára semmi sem lesz lehetetlen, és ő döntheti el, hogy visszatér megszokott életébe, vagy hátrahagyva azt belép egy újba. Vágjatok bele ebbe a csodálatos kalandba, és jussatok ki, ha tudtok!
E-Exit Escape Game
District 7,1072 Budapest Nyár str. 27.
2-6 players, 60 minutes, E-Exit Escape Game
Leirás: Kielégíthetetlen vágyatok a túlvilági élet után talán ma bajba sodor titeket. Meg akartátok ismerni a mennyet és a poklot. Ehhez azonban, mint minden halandónak meg kellene halnotok. Szerencsések vagytok, ezúttal elég lesz az is, hogy ha hibernáljátok magatokat. Ahhoz azonban, hogy ezután a kaland után visszatérhessetek az életbe, újra kell élesztenetek magatokat. A defibrillátor, egy óráig működik. Ha nem találjátok meg időben, örökre a pokolban maradhattok – vagy talán a mennyben... You wanted to know something about heaven and hell. But to do this, like all mortals, you must die first. This time you’re lucky: hibernating yourselves is enough for now. After the adventure, you will use a defibrillator so that you can return to life. Keep in mind: The defibrillator works only for an hour. If you do not find it in time, you may be stuck in hell forever! It can also be heaven, but it is nearly the same in this case…
District 7,1072 Budapest Nyár str. 27.
2-6 players, 60 minutes, E-Exit Escape Game
Leirás: Lépj be a rémségek kicsiny cirkuszába, egy olyan helyre, ahol ha nem vigyázol, te is örökre a gonosz cirkuszigazgató markában maradsz. Egy óra elteltével azonban a gonosz igazgató visszatér, és a cirkusz ajtaja mindörökre rád zárul, és te is csak egy szomorúszemű bohócruhás szereplő leszel. Hacsak valaki ki nem szabadít! Enter the Little Circus! The place where you must not make any mistakes. If so, you will remain in the hands of the cruel circus director forever! After the hour is passed the evil director returns and the door of the Circus remains locked forever. You will be just one of those sad-eyed acrobats. Unless someone comes to set you free…
District 7,1072 Budapest Nyár str. 27.
2-6 players, 60 minutes, E-Exit Escape Game
Leirás: Halottak napján megnyílnak a Túlvilág kapui, és halandóként is megismerhetitek Santa Muerte varázslatos birodalmát. A Csontok Asszonya védelmezi utatokat a Jó és Rossz kertjében, villogó szemű vadak között. Ám kegyei elnyeréséhez áldoznotok kell a színeinek, hogy áldása mellett a pirosért szerelmet, a kékért bölcsességet, a zöldért pedig jólétet nyerjetek. Eképp bizonyítva hűségeteket, már az úti szerencsétlenségektől sem kell tartanotok: Santa Muerte néha a legváratlanabb módon küld segítséget a taxiban ülőknek.
District 7,1072 Budapest Nyár str. 27.
2-6 players, 60 minutes, E-Exit Escape Game
Leirás: Szörnyű időket élünk. A Nagy Testvér, és terrorszervezete mindent, és mindenkit lát, hall, figyel. Most viszont egy aprócska hiba került a gépezetbe, és így – nagy szerencsédre – adódott 60 perced, hogy te és a társaid elszökjetek a folyamatos megfigyelés elől, és új életet kezdjetek. De vigyázz, ha hibázol, neked és a gondolataidnak örökre befellegzett… We live in terrible times. Big Brother and his terrorist organization can see, hear and listen to anyone and anything. But now some dust got into the machine so – luckily – you and your friends have 60 minutes to run away from the continuous observation and start a brand new life. But be careful, one mistake is enough to lose yourselves and your thoughts forever…
ESC
Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 35.
2-6 players, 60 minutes, ESC
Leirás: A nukleáris fegyverek tömeges felrobbantásának következtében százmilliók vesztették életüket egy pillanat alatt, de ez pusztán a kezdete volt az igazi katasztrófának. Az óriási robbanások következtében nagy mennyiségű füst és korom került a légkörbe. A világot radioaktív pernye fedte be. A vastag, fekete felhők hosszú-hosszú időre eltakarták a napot és beköszöntött a nukleáris tél: a sötétség és a pusztító hideg korszaka. A homály, a fagy és a nagymértékű sugárzás kombinációja súlyos károkat okozott az élővilágban, valamint az ipari, az egészségügyi és a szállítási infrastruktúra megsemmisüléséhez, éhínséghez és járványokhoz vezetett, amelyek a népesség tömeges pusztulását okozták. Az emberi civilizáció lassan eltűnt a föld színéről. De maradtak túlélők. A kicsiny csoportokba szerveződő emberek napjainkban az életben maradáshoz szükséges dolgok után kutatnak a városok füstölgő romjai között. A túlélők fosztogatásaik során egy napon érdekes helyre akadnak: egy viszonylag jó állapotban lévő menedékhelyre, felszerelve tiszta vízzel, ággyal, élelemmel és különös tárgyakkal. Úgy néz ki, ma nagyon szerencsés napot fogtak ki és megütötték a főnyereményt! Vagy talán mégsem...?
Enigma Mission
1134 Budapest, Csángó utca 13
2-6 players, 90 minutes, Enigma Mission
Leirás: Az Enigma küldetés egy 90 perces, izgalmas kalandjáték 2-6 fős csapatok számára. Élményteli szórakozás barátaiddal vagy családoddal, de kiváló lehetőség munkatársak részére is csapatépítő tréning céljából. A játék célja az Enigma nevű rejtélyes tárgy megszerzése és a helyszínről való kijutás. Ehhez csapatként együttműködve, az apróbb információkat összegyűjtve, minden részletre figyelve kell előrehaladni. Érkezéskor egy néhány perces felvezető videó keretében magától a megbízótól ismerhetitek meg a küldetés részleteit és annak előzményeit. A küldetés közben Alexandra – a technikus zseni – nyújt rendszeres szóbeli segítséget az előrehaladásban és figyelmeztet az esetlegesen felmerülő nehézségekre. A játék során szobáról szobára haladva, változatos feladatokat és rejtvényeket megoldva, csapatként együttműködve kell előre jutnotok a siker érdekében. A küldetés teljesítéséhez egyaránt szükség van logikára a fejtörők megoldásához és ügyességre a számos elétek kerülő akadály leküzdéséhez.
Escape House
1067 Budapest, Csengery utca 66.
2-6 players, 60 minutes, Escape House
Leirás: Az Escape House egy 100 négyzetméteren berendezett kijutós játék Budapest belvárosában. A játék lényege, hogy a 2-6 fős csoportok a rendelkezésre álló egy óra alatt szobáról-szobára haladva megtalálják a kijutás módját. A siker kulcsa az apróbb részletek megtalálásában, a különböző fejtörők és feladványok sikeres megoldásában és nem utolsósorban a csapatmunkában rejlik. Vajon sikerül megbirkóznotok a rejtélyes pincelakás akadályaival? A játékban való részvételhez időpont foglalására van szükség, amit Foglalás aloldalunkon tehettek meg; itt láthatjátok a még szabad időpontokat. Kérünk, hogy a számotokra lefoglalt turnusra pontosan érkezzetek, mert a játék időlimitje miatt csúszások adódhatnak az esetleges késések miatt! Az Escape House feladványai nyelvtől függetlenek, így külföldi, magyarul nem tudó játékosokat is szívesen látunk. A játék során mikrofon segítségével fogtok majd kommunikálni a játékvezetővel, aki szükség esetén segítséget ad a továbbhaladásban. Amennyiben angol játékvezetésre van szükségetek, kérjük, előre jelezzétek a foglalásnál!
Escape Legends
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 3.
2-6 players, 60 minutes, Escape Legends
Leirás: Romantika, logika, egy kis borzongás – ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok. Titkos kódok, trükkös feladatok állják az utatok lépésről-lépésre, míg végül ráleltek egy felbecsülhetetlen értékű ékszerre és a kijutáshoz szükséges kulcsra. Mindössze 60 percetek van ,hogy kiszabaduljatok a tragikus sorsú óceánjáróról, miközben a pánikhangulat fokozódik, s a fények ki-ki alszanak…
1063 Budapest, Szinyei Merse utca 3.
2-6 players, 60 minutes, Escape Legends
Leirás: Igazi izgalmak és fergeteges szórakozás! Ez vár rátok Al Capone zugkocsmájában, ahol korhű környezetben, izgalmas és szórakoztató feladatok során juttok el a célhoz: el kell dugnotok a szállítmányt és kijutnotok, mielőtt a rendőrség megérkezik...
Escape Zone
1065 Budapest, Dessewffy u. 25-27
2-8 players, 60 minutes, Escape Zone
Leirás: A görög mitológia szerint Thészeusz-nak, miután legyőzte az ember testű, bikafejű szörnyet, a Minótauroszt, már csak a fonalát kellett követnie visszafelé és ki is szabadult a labirintusból… Nektek, bár semmilyen szörnnyel nem kell megküzdenetek a labirintusban, a valódi játék csak akkor kezdődik ha kikeveredtetek belőle… Nehéz eldönteni kinek is van könnyebb dolga… Rátok a labirintus után még számos megoldandó feladat vár és mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre… Ha elég ügyesek vagytok, elég lesz a kijutásra.
1065 Budapest, Dessewffy u. 25-27
3-10 players, 60 minutes, Escape Zone
Leirás: Eddigi legizgalmasabb pályánk ötlete a “Vissza a jövőbe” című sikerfilm történetére épül. A Fluxuskondenzátort eddig 1 ember alkotta meg, a neve Dr. Emett Lathrop Brown, más néven Doki. Egyik este egy képet akart felakasztani a WC fölé, amikor megcsúszott és a fejét beverve megálmodta a fluxuskondenzátor rajzát. Ez az eszköz egy autóba beépítve, 1.21 Gigawatt energiával ellátva és 88 mérföld/órás sebességre felgyorsulva bekapcsol, és egy beépített panelen beállított ídőpontba utazhatsz vele.
1065 Budapest, Dessewffy u. 25-27
2-6 players, 60 minutes, Escape Zone
Leirás: Mindig is szerettél volna a Csillagok háborúja filmek hőseinek bőrébe bújni? Most lehetőséged van rá, hogy részese légy a történetnek! Csapatod feladata R2D2 droid kiszabadítása a rettegett Halálcsillagról, és az űrállomás terveinek eljuttatása a Lázadók támaszpontjára. Mindezt 60 percen belül el kell végeznetek, különben Vader nagyúr fénykardjával találjátok szemben magatokat. A pálya technikai jellegű, ügyességi és logikai feladatokkal egyaránt találkozhattok, analóg lakatok nincsenek, és a keresésre is kisebb hangsúly helyeződik a játék során. Nagy figyelmet fordítottunk a berendezésre és a díszletre, hogy valóban a film egy jelenetében érezhessétek magatokat!
Escape from Chernobyl
Budapest, Ráday u. 10, 1092 Magyarország
2-6 players, 60 minutes, Escape from Chernobyl
Leirás: Vajon képesek vagytok kijutni a robbanás előtt álló csernobili atomerőmű vezérlőterméből? A történelmet nem tudjátok megváltoztatni ugyan, de próbára tehetitek a logikátokat a saját életetek megmentése érdekében. A játékban a legalább 2 legfeljebb 6 fős csapatoknak egy óra áll rendelkezésre, hogy megtalálják a kiutat. A megoldáshoz fel kell deríteni a játékhelyszínt, alaposan megvizsgálni a helyet, a tárgyakat és megfelelően használni a megtalált eszközöket és útmutatókat. A játékhoz semmilyen előzetes tárgyi tudás vagy magyar illetve egyéb idegen nyelv ismerete sem szükséges, minden megoldáshoz szükséges információt rendelkezésre áll a pályán.
Exit the Room
1067 Budapest, Csengery u 76
2-6 players, 60 minutes, Exit the Room
Leirás: Hová menekülhettek ebben az fertőzött világban? Az utolsó esélyetek, hogy megtaláljátok az ellenszérumot, ami semlegesítheti a zombivírust.
1067 Budapest, Csengery u 76
2-6 players, 60 minutes, Exit the Room
Leirás: Kalandot akartál? Izgalomra vágytál? Egyszer te is lehetsz James Bond! Feladat teszi az ügynököt. A nagy kaland titka az apró részletekben rejlik, a megoldás kulcsát keresd a csapatmunkában! A jövő a kezedben, úgyhogy acélozd meg az idegeidet, és ne várd ki a végét, mert közeleg a robbanáspont!
1067 Budapest, Csengery u 76
2-6 players, 60 minutes, Exit the Room
Leirás: Hadüzenet az elmének! Türelemjáték. A gyakorlat taktikává, a bonyolult egyszerűvé válik. Csak harcolnod kell az egymásra épülő rejtvények labirintusában, s hamarosan megtalálod a kiutat! Maradj józan és készülj fel néhány váratlan fordulatra! Amire szükséged lesz: logikai gondolkodás, briliáns problémamegoldó-készség, koncentráció, és természetesen az elengedhetetlen csapatmunka. A feladat: megfejteni az elektromos ajtó számkombinációját és kijutni a szobából. Do you know how to use your brain? Prove it! Here is a puzzle where patience can become a game, where the practical becomes tactical and the complicated can become easy. If you manage to fight yourself through the maze of these consecutive puzzles, you will easily find your way out! Just keep using your brain and get ready for any surprising twists!
Gozsdu Mission
16. Dob street 1075 Budapest
2-4 players, 60 minutes, Gozsdu Mission
Leirás: Szeretnétek kipróbálni milyen egy igazi börtönszobából megszökni? Most letesztelhetitek magatokat egy igazán gondolkoztató játékban. A kijutáshoz szükség van éleslátásra, kombinációs képességekre és csapatmunkára. Ti meg tudnátok szökni?
16. Dob street 1075 Budapest
4-7 players, 90 minutes, Gozsdu Mission
Leirás: Ki tudtok szabadulni egy üres szobából? Kijutásotok kulcsa végig a szemetek előtt van, de csak akkor kaparinthatjátok meg, ha megfejtitek a különös szoba titkát és felfedezitek, mi mindent rejthet egy üres szoba...
16. Dob street 1075 Budapest
3-6 players, 75 minutes, Gozsdu Mission
Leirás: Egy igazi maffia vezértől, Don Francesco-tól kaptok titokzatos megbízást, melyet egy óra alatt kell teljesítenetek, még mielőtt a rendőrség odaér. A sikerhez szükség lesz logikára, leleményességre, ügyességre és néha egyedi látásmódra...
Időcsapda
1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő
2-4 players, 60 minutes, Időcsapda
Leirás: Légy egy valódi börtön foglya és próbálj megszökni a celládból. Csak rajtad és a csapatodon múlik, hogy sikerül-e a szökés, vagy pedig rabok maradtok örökre. A játékban valódi börtönkörülményekre kell számítani, sikerül-e megszabadulni a láncoktól? A Börtöncsapdában kipróbálhatod magad igazi rabként. Milyen érzés egy pár négyzetméternyi helyre bezárva pár társaddal, vagy egyedül, míg a többiek egy szomszédos cellában raboskodnak? A folyosón hallani, hogy járkál az őr, távol valahol kínoznak egy rabot. De egyszer csak összeáll a kép, és rájössz itt már sokan raboskodtak előttetek, akik apróbb jeleket hagytak mindenfelé, ami egy esetleges kijutást segíthet. Vajon elég lesz egy óra végrehajtani a szabadulást? Be a captive in a prison, and try to break from your cell. It depends on you and your team if you can break yourself free, or you will rot in prison forever. The conditions are similar to a real prison in the game. Can you get rid of your chains? In the Prison Trap you can try yourself as a prisoner. What does it feel like to locked into a cell of a few sqare meters with your mates; or alone, while the others are in the next cell? You can hear the guard walking on the aisle, and you hear another captive being tortured. But after a while you realize, that others were here before you, and they left you some signs, that may help you to leave that inhuman place. Will sixty minutes be enough for you to break?
1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő
2-6 players, 60 minutes, Időcsapda
Leirás: Egy pszichopata gyilkos csapdájába találod magad társaiddal hirtelen. Nem tudod hogy kerültetek oda, s egyelőre azt sem, hogy miként tudtok kijutni. Napfény sehol nem szűrődik be, rémisztő ez a hely. De valahogy ki kell jutni! Ekkor megszólal egy hang, s tudatosul bennetek, hogy mindössze 1 órátok van arra, hogy szabaduljatok ebből a rémálomból. Ha a Gyilkos Csapdáját választod, az igazi élmény lehet sajátos hangulata miatt. Ha szereted a borzongást, vagy csak egy jó kalandra vágysz a barátaiddal, mindenképp érdemes kipróbálni. Ilyen pincében, kínzókamrában nem jár minden nap az ember. A játék során egy pszichopata gyilkos elméjébe pillanthattok bele, és azt is megtudhatjátok, miért lett ilyen szörnyeteg az évek során. Ha használjátok a logikátokat és figyeltek a részletekre, megválthatjátok szabadságotokat. „Légy egy őrült gyilkos játékszere és ismerd meg beteg elméjének álomképeit. Lépj be az Időcsapdába és játszd a gyilkos játékot. Vigyázz, csak egy órád van kijutni, vagy a Pince örökre magába zár.” Suddenly you find yourself with your friends in the trap of a psychopath killer. You don’t know how you got there, and for the time being you don’t know how to get out either. Not a drop of sunlight is getting in, this place is creepy. But you have to get out somehow! At that moment you hear a sound from a speaker and you realise that you only have 1 hour to get out of this nightmare.
1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő
2-6 players, 60 minutes, Időcsapda
Leirás: Kitört a vegyi-katasztrófa, a polgári védelem óvóhelyekre osztotta be a túlélőket, Titeket pont a Kazinczy utcába. Már több hete vagytok bezárva a Bunkerba és várjátok a katasztrófa végét, kezd unalmas lenni... Megszólal egy géphang: a légszűrő meghibásodott, és már csak egy órányi levegőtök maradt tartalékban. Minden erőtökkel azon vagytok, hogy kijussatok az eddig ÓVÓ-helyetekről, ami hamarosan a koporsótok is lehet. Próbáljátok meg kideríteni a föld alól, hogy vége van-e már a katasztrófának, elmúlt e már halálos sugárveszély, és a mérgező gázok a felszínen és jussatok ki a Bunkerből. A játék során egyedülálló környezetből kell kiszabadulni, egy valódi óvóhelyről, meg kell találnotok a módját, hogyan tudtok kijutni. Ha 60 perc alatt sikerül a küldetés, csak akkor maradtok életben!
1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő
2-6 players, 75 minutes, Időcsapda
Leirás: A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.
1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő
2-8 players, 60 minutes, Időcsapda
Leirás: Egy kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Budapest lakóit. A rendőrkapitány a legjobb nyomozókból álló csapatot, Titeket rendelt az ügyhöz, hogy megállítsátok az elkövetőt. Eddig egy lépéssel mindig lemaradtatok, így az áldozatok száma egyre csak nő…Talán ma végre sikerül pontot tenni az ügy végére?
1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő
2-6 players, 60 minutes, Időcsapda
Leirás: Ha egy igazi élményre vágysz, akkor nem szabad kihagynod az Időcsapda legkedveltebb szobáját, a Varázsvilág 1- részét. Egy szabadulós játék, ahol a varázslók világába csöppenhetsz, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatsz. Kipróbálhatod, milyen a mágia, találkozhatsz egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is… De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatodnak küldetése van, az idő véges, 60 percetek van rá, hogy teljesítsétek a küldetést. Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok. Mindenkinek ideális szórakozást nyújt az egyedülállóan berendezett pálya, és varázslatos feladatai. Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.
Kalózbarlang Szabadulós Játék
1106. Budapest, Fehér út 10
2-7 players, 60 minutes, Kalózbarlang Szabadulós Játék
Leirás: Cellában a társaiddal, rács és lakat állja utatokat. Már nincs sok idõ, napnyugtakor visszatérnek! Egy hiányzó kulcs, egy üzenet a falban... Vajon Ti megtaláljátok a kiutat?
Kelepce
Aradi u. 59
2-6 players, 60 minutes, Kelepce
Leirás: A felejthetetlen szabadulás élménye vár rátok a Kelepcében! Úgy indul a játék, hogy azon garantáltan meg fogtok lepődni. Ismerjétek meg a kitalált szereplőket, derítsétek fel az elrablásotok okát, használjátok ki a fogvatartóitok hibáit!
Királyok Völgye
Budapest, VI. district, Benczúr street 1
2-7 players, 60 minutes, Királyok Völgye
Leirás: Egy igazi sírból kell kijutnotok a Királyok Völgyében! Egy órátok van… Vajon ennyi idő alatt ki tudjátok nyitni a szarkofágot? Ki tudtok szabadulni, vagy örökre foglyok maradtok? Páratlan fény és hanghatások, különleges látványelemek! A Királyok Völgye szabadulós játék egyedülálló játékélmény egy mesebeli környezetben! Kiválóan alkalmas csapatépítésre, ügyességi és logikai készség fejlesztésre! Egyaránt játszható magyarul, és angolul is! You have to escape from a real tomb in the Valley of the Kings! You have one hour... Can you open the sarcophagus before the time runs out? Can you escape or you become imprisoned forever? Unique light and sound effects, special visual effects! The Királyok Völgye (Valley of the Kings) is an incomparable game experience in a fabled environment! Excellent for team building and improving dexterity and logical skills!
Budapest, VI. district, Benczúr street 1
2-7 players, 60 minutes, Királyok Völgye
Leirás: Egy csodás királyság királya hirtelen eltűnt, az alattvalóival együtt. A boszorkány gonosz kacaja nem hagy kétséget az elkövető személye felől... Az ő átkát kell megtörni egy mesébe illő várban! Egy órátok van… Vajon ennyi idő alatt megtaláltok minden darabot, amire szükség van? Vajon a rejtvényeken keresztül végül összeáll a kép? Páratlan, magával ragadó környezet, egyedülálló játékélmény! A Királyok Kincse szabadulós játékot még az unokáitoknak is mesélni fogjátok! Kiválóan alkalmas csapatépítésre, ügyességi és logikai készség fejlesztésre! The king of a wonderful kingdom disappeared, along with all of his servants. The witch's evil laughter leaves no doubt who did this... You have to break her curse in a fabulous castle! You have one hour... Will it be enough to find all the things you need? Can you succeed amongst the riddles? Fascinating environment, unique game experience! Excellent for team building and improving dexterity and logical skills!
Locked Room Budapest
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-7 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Senki sem szeret kórházban lenni... Te és a barátaid egy sok éve bezárt kórház elhagyatott, sötét műtőjében találjátok magatokat. Az előző este még egy hotel csarnokában ültetek egy orvos előadását hallgatva. A folytatás teljesen ködös, most nincs is idő az emlékek között kutatni, a tét az életetek! You wake up in an abandoned hospital... Regarding to your memories you spent your last night at a hotel's conference room, listening to a doctor's course. After the speech, the doctor invited you to his room at the hotel to have a drink with him... this is where the memories start to get dizzy.
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-6 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: A Narcos szabaduló játék izgalmas és változatos környezetben játszódó kalandjáték, különleges kivívásokat tartogat. A pálya sok helyiségből áll és több szinten helyezkedik el, amitől még inkább nagy kivívást és izgalmat nyújt. A játék nem félelmetes és minden korosztály játsszhatja. A feladatok a témához hangoltak és minden részükben egyediek, saját fejlesztésűek. A játék során szoros együttműködésre lesz szükség a csapaton belül.
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-7 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: A következő áldozat már kiszemelve... Próbáljátok megakadályozni a már kitervelt gyilkosságot ami egy beteg elkövető beteg elméjében született meg. A gyilkos kilétét még nem sikerült felfedni aki azonban már több gyilkossággal gyanusítható. A nyomok arra utalnak, hogy egy azonos elkövetőről van szó aki valamit mindig hátrahagy. The next victim is already targeted... Try to prevent the already-planned murder which has been set up by a crazy psychopath. The killer's identity has not yet been revealed but he/she has committed multiple murders. Evidence shows that the killer is leaving some clues behind. Follow this trail to catch the killer!
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-6 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Lézer kiiktatás és ádáz küzdelem az aranyrudakért... A játék során a csapat feladata, hogy egy kocsmai beszélgetés során megtervezett bankrablást végrahajtson. A pub a kiindulópont, ahol összegyűlik a társaság és zárás után meg is kezdi a műveletet. A helyszín szomszédos a banképülettel így az átjutás viszonylag egyszerű lesz majd. A bank riasztóval és lézeres kapukkal védett mely be van kötve a rendőrségre. Minden gyanús aktivitás lebukáshoz és így a küldetés végéhez vezethet. Ha sikerül kiiktatni a biztonsági rendszert akkor megkezdődhet a fő feladatok megvalósítása: a bank acél páncéltermének kirablása, ahol a kérdéses idpőpontban felbecsülhetetlen összegű aranyrúd szállítmányt őriznek. A Bankrablás játék egy több emeleten elhelyezkedő, teljesen realisztikusnak tűnő környezetben játszódik; valódi bankfiók valódi páncélteremmel és majdnem valódi aranyrudakkal. Lebegjen a szemetel előtt a hatalmas zsákmány és legyetek ti a szerencsés csapat.
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-6 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Létezik egy eltitkolt, földalatti kormányzati kutatóbázis Oroszország egyik fagyos, eldugott pontján... Vagyis számotokra mindez nem titok, bentről kaptatok információt, a telepen nagy mennyiségű radioaktív anyag került a szabadba, és azonnali hatállyal kiürítették a térséget. Van azonban egy féltve őrzött széf, melynek tartalma megéri a kockázatot. Készítsetek tervet, hatoljatok be a létesítménybe, törjétek fel a széfet és hozzátok ki, ami benne van. Azonban a magas sugárszint miatt maximum egy órátok lesz minderre. Sok sikert! There is hidden, underground government research base in a cold, secluded zone in Russia... Well, to be honest, this is not a secret for you, you received information from inside, a large amount of radioactive residue were released in the area by accident, and the base was evacuated immediately. However, there is a heavily guarded safe, with invaluable contents which worth the risk. Make a plan, infiltrate the base, find the safe and crack it open. You probably won't find anybody underground, however, due to high radiation levels you will have only an hour to finish the job. Good luck!
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-7 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Próbáljátok megakadályozni a már kitervelt gyilkosságot ami egy beteg elkövető beteg elméjében született meg. A gyilkos kilétét még nem sikerült felfedni aki azonban már több gyilkossággal gyanusítható. A nyomok arra utalnak, hogy egy azonos elkövetőről van szó aki valamit mindig hátrahagy.
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-7 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Egy óránál tovább senki sem tud a helyszínen maradni, élve. Természetesen elhatározzátok, hogy végére jártok a rejtélyes eltűnési sorozatnak amelynek a fő gócpontja ez a motel. A helyszínre érkezve ráadásul kiderül, hogy már számos öngyilkosság is történt ebben az elátkozott szobában. Lehetséges volna, hogy ezek az esetek valójában nem is öngyilkosságok voltak? Vajon ti megúszhatjátok és élve kijuttok? The motel room, where no one can stay for over an hour. You plan to investigate the series of mysterious disappearances in the motel room. Arriving at the scene, it turns out that many suicides happened in the cursed room. Could it be that these cases were not really suicide? Will you manage to get out alive?
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-6 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Játékotok helyszíne egy valódi metrómegálló a parlament alatt, peron és egy igazi orosz metrószerelvény kocsija. A metróra felszállva rájöttök, hogy valami nem stimmel. Egy terrorcselekmény van folyamatban melyet meg kell akadályoznotok. Fel akarják robbantani az egész állomást.
1061 Budapest, Székely Mihály u. 4
2-7 players, 60 minutes, Locked Room Budapest
Leirás: Ez csak egy romos, öreg ház, amit mindenki messziről elkerül, ha teheti? Vagy nagy titkokat rejtenek a falak? A megfejtés akkor körvonalazódik, ha a játékosok belépnek a helyiségbe. Egy elhagyatott ház rejtelmeibe csöppenünk és egyszer csak nagyon felgyorsulnak az események körülöttünk. Vajon ilyen helyzetben is higgadtan lehet gondolkodni? What is hidden in the house standing empty for many years and who is in the interest of the area to drive away all pry? One theory is that the empty and dilapidated house has become alcoholics' and drug consumers' nest, but based on others' opinion a criminal organization is active in the building.
LogIQrooms
1077 Budapest, Almássy utca 3
2-6 players, 60 minutes, LogIQrooms
Leirás: Ebben a játékban a legismertebb alkimista, Nicolas Flamel műhelyébe csöppentek és oldhattok meg izgalmas feladatokat a bölcsek köve felkutatása érdekében. Ezt csapatmunkával, kreativitással, logikus gondolkodással, az összefüggések átlátásával és jó megfigyelőkészséggel érhetitek el. Az örök élet kövének felkutatása közben találkozhattok számos misztikus tárggyal, rejtélyes szimbólumok nyomába eredhettek, a csillagos égbolt mutatja az utatokat és egy varázspálca is a segítségetekre lehet. Ha pedig sikerül megszereznetek a bölcsek kövét, mesteretek is büszke lehet rátok!
1077 Budapest, Almássy utca 3
2-6 players, 60 minutes, LogIQrooms
Leirás: Az 1950-es években kalandorok egy csapata Közép-Amerikában fosztogatott. Fosztogatásaik során számos ősi maja kincs is a birtokukba került, köztük a maja napisten, NAPUCHE aranyszobra is. Tudták, hogy a szobor mágikus erővel rendelkezik, és Mexikóban berendezett titkos bunkerükben azon munkálkodtak, hogy a szobor által felélesszék a napistent és általa képesek legyenek aranyat csinálni. Ám az ekkor kitört a mexikói polgárháború miatt mindent hátrahagyva, hirtelen el kellett hagyniuk bázisukat, amely azóta is érintetlen maradt. A napisten szobrának elrablása után tudósok arra lettek figyelmesek, hogy a nappalok napról-napra rövidülnek, az éjszakák, a sötétség pedig egyre hosszabbra nyúlik. Tudományos magyarázatot nem találtak erre. Ám a maja kultúrát kutató régészeknek napjainkban sikerült megfejteniük egy maja feljegyzést, mely pontosan leírja a fenti történetet. A maja jóslat alapján sikerült beazonosítani a bunker földrajzi helyét is, ahol a kalandorok a napisten szobrát hagyták. Ám az is szerepel a szövegben, hogy az átok szerint, ha a bunkerbe való belépés után 60 percen belül nem élesztik fel a napistent, a világra örök sötétség borul.
1077 Budapest, Almássy utca 3
2-6 players, 60 minutes, LogIQrooms
Leirás: Történetünk hősei (maguk a játékosok) magánnyomozók, akik csupán megfigyelőképességükre hagyatkozva, kristálytiszta logikával felfegyverezve igyekeznek a gyilkos járvány elterjedését megakadályozni. A megbízó egy bizonyos Dr. D., aki kollégája eltűnése ügyében keresi fel nyomozóinkat. Az áldozat – Dr. Stein – jó nevű orvos-kutató, aki egy rejtélyes, a teljes emberiségre halálos fenyegetést jelentő vírus ellenszerének kifejlesztésén fáradozott, mely a XX. század közepén ütötte fel a fejét, de mostanra egyre nagyobb iramban terjed. A híresztelések szerint a professzor már a kísérletei végéhez közeledett, amikor rejtélyes körülmények között eltűnt.
1077 Budapest, Almássy utca 3
2-6 players, 60 minutes, LogIQrooms
Leirás: Ti egy földalatti bunkerben vészelitek át a legkritikusabb napokat, ahol egy szuperszámítógép biztosítja az életben maradásotokhoz szükséges feltételeket. A bunker kényelmes, levegője tiszta, van megfelelő víz és élelem, ám készítőinek nem volt idejük teljesen befejezni az óvóhelyet. Ez azért is nagy probléma, mert a bunker saját energiatárolóból nyeri az energiáját, ám mostanra az energiatelepek szinte teljesen lemerültek. Mivel a levegő utánpótlást is a számítógép vezérli, be kell indítanotok egy tartalék energiaforrást, mielőtt leállnak a gépek és levegő hiányában a bunker válna végső sírhelyetekké.
Logic Arena
1092 Budapest, Bakáts tér 9
2-8 players, 60 minutes, Logic Arena
Leirás: Te tudod hol található Manoa del Dorado??? Hm…a probléma az, hogy eddig csak legendákat hallottunk erről a városról, melynek épületei, utcái, aranyból vannak. Egy város, mely a boldogság végső nyughelye. Egy város, ahol nincsenek gondok, csak a jólét. Létezik egy térkép ami elvezet Eldorádóba de a VI. század környékén nyoma veszett. Az utolsó információink a térkép hollétéről, hogy Texas állam Austin városában rejtették el. Szükségem van egy csapatra, szükségem van Rátok, hogy a rég elveszett térképet megtaláljátok. A célhoz vezető út nem veszélytelen, sok akadály gördülhet elétek. A jutalmatok nem lesz csekély, aranytallérban mérem a bért. Vállaljátok a küldetést?
1092 Budapest, Bakáts tér 9
2-6 players, 60 minutes, Logic Arena
Leirás: Egy sikertelen bankrablás, vagy talán hamisítottál? A mostani helyzetedet tekintve igazából nem is fontos. A 33-as zárkánál nincs pokolibb hely ezen a világon, azt tudnod kell. Az Alcatrazból gyerekjáték ehhez képest a szabadulás. Ne hidd, hogy olyan, mint egy magánzárka, itt valami nem stimmel. Sokszor úgy halljuk mintha mozognának a falak. Az őröktől hallottuk, hogy néhány szerencsés rab rejtvényeket, titkos ajtókat talált, megmagyarázhatatlan hangokat hallott, furcsa dolgokat látott. Sokan elvesztek , szinte belebolondultak a spekulálásokba, megfejtésekbe. Robtól hallottam, hogy az ítélethirdetésed után meghívtak téged a 33-as zárkába. Gondoltam, csak felkészítelek rá, mi vár rád… Ha valakinek sikerülhet a szökés, és igazak a rémhírek arról, hogy mik történnek ott, ha egy kevés esély is létezik arra, hogy lelépj innen, a megoldást csak ott lelheted meg! Vigyázz! Légy okos, figyelj, és fejtds meg a rejtvényt… Szabadulj ki, mentsd meg magad, de önmagad ne veszítsd el!
1092 Budapest, Bakáts tér 9
2-8 players, 60 minutes, Logic Arena
Leirás: Kijutnátok egy katasztrófa sújtotta övezetből? Tudtok úgy koncentrálni, hogy közben mozog a lábatok alatt a talaj? A Logic Arena biztosítja számotokra Magyarország egyik legdinamikusabb szabadulószobáját. Nektek sikerülne? Az eddigi legerősebb földrengés a Richter-skála szerint 9.5-ös erősségű volt. A mai nap folyamán 9.9-es földrengést éltetek át, a károkat és az áldozatokat még megbecsülni sem tudjuk. Szerencsére a nehezén már túl vagytok, de a menekülés közben beszorultatok egy alagsor pincéjébe. Az utórengéseket még sokáig érezni fogjátok! Vigyázzatok! A levegő kevés ahogy az idő is! Mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy kijussatok a katasztrófa sújtotta helyről különben…. nem az lehetetlen, én segítek, látlak titeket! Szerencsére be volt kamerázva a pincerendszer, de a vonal szakadozik! Segítek ha él a vonal…Sok sikert…( A vétel megszakadt )
1092 Budapest, Bakáts tér 9
2-8 players, 60 minutes, Logic Arena
Leirás: Megfordult már a fejedben, hogy kirabolnál egy BANK-ot? Nálunk legálisan megteheted! Te szervezd össze a csapatot, mi adjuk a BANK-ot. Találjátok meg a beépített ember által hagyott jeleket, kódokat, a titkos-ajtókat, használjátok a logikátokat. Hogy kikből áll a csapatod? Az csak rajtad múlik, hisz neked kell összeállítani a tökéletes bankrablókat! Akkor csak annyi az egész, hogy fogjuk a pénz és futunk??? Egy hangyányit azért bonyolultabb lesz.
Logixity
1085 Budapest, Üllői út 32
2-6 players, 60 minutes, Logixity
Leirás: A kalózok nem tudtak megosztozni rablott kincseiken, ezért elindultak, hogy párbajjal döntsék el a vitát. Hatvan percetek van, hogy rejtvényeiket megfejtve elorozzátok minden kincsüket. Reméljük, hogy szépen megosztoztok majd a kincsen.
1085 Budapest, Üllői út 32
2-6 players, 60 minutes, Logixity
Leirás: Dimitry Petschoff gárdista az idegenlégióig menekült orosz üldözői elől. Nemrégiben sajnálatos módon elhalálozott, de lázálmában azt ismételgette, hogy őrizetére bízták a cári család legbecsesebb ékkövét, egy gyémántot. Petschoffról nem sokat tudunk, de a kincs elrejtésében biztosan segítségére volt egyik minden hájjal megkent légióstársa, egy korábbi fegyenc, akinek szállásán hatvan percen át kutakodhattok. Fejtsétek meg az agyafúrt rejtélyeket és segítsetek megtalálni a legendás drágakövet! Kalandra fel! Mókás drágakőszabadítás a részeg légionárius segítségével Rejtő Jenő regényei alapján.
1085 Budapest, Üllői út 32
2-6 players, 60 minutes, Logixity
Leirás: A nyomozóknak jó okuk van feltételezni, hogy Lóránt Hugó, a műkincsrabló, saját lakásán rejtette el zsákmányát, mielőtt köddé vált. A berendezés és a technikai eszközök azonban zavarba ejtik őket. Rajtatok a sor, hogy segítsetek megtalálni a műkincseket.
1085 Budapest, Üllői út 32
2-6 players, 60 minutes, Logixity
Leirás: Műfaj: Horror
Magic Rooms
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27
2-8 players, 60 minutes, Magic Rooms
Leirás: Egy fergeteges buli reményében utaztatok Las Vegasba a Bűn városába de úgy látszik túllőttetek a célon... Miután reggel felébredtetek az esti buli nyomait viselő lakosztályotokban nem emlékeztek semmire mi történt az éjszaka. Csörög a telefon hogy azonnal menjetek le a recepcióra, ahol újabb meglepetés fogad titeket. A recepciós közli veletek hogy az imént ment el a Bajnok aki szerint az éjjel elloptátok a cicáját és egy órátok van amíg visszajön. Ha nem lesz nálatok a cica hogy visszaadjátok nagy bajba kerültök, hisz tudjátok a bajnokkal nem lehet cicázni.
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27
2-8 players, 60 minutes, Magic Rooms
Leirás: A látványvilág annyira lenyűgöző, hogy tényleg elhiszed, hogy a legendás történet varázslatos világába csöppentél!
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27
2-8 players, 60 minutes, Magic Rooms
Leirás: Fiatal, zöldfülű kalózként juttok el Tortugára, a rettegett kalóz kikötőbe. A kocsmába érve megtpillantjátok a legendás Jack Sparrow kapitányt, aki éppen rumba folytja bánatát. Először hezitáltok, hogy oda merjetek e menni hozzá, hiszen a hírhedt kalóz rengeteg legendás történet főhőse. Végül úgy döntötök, hogy egy üveg rumért cserébe hátha mesél nektek kalandjairól. Ekkor még nem is sejtitek, hogy ezért az italért cserébe, nemcsak egy történetet kaptok, hanem életetek kalandját is.
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27
2-8 players, 60 minutes, Magic Rooms
Leirás: Csillagok Háborúja játékunk a legújabb generációs szabadulószoba.Bár ezt a játékot már nem is szabadulószobának neveznénk, hiszen össze sem hasonlítható a klasszikus szabaduló játékokkal. Sokkal komplexebb és lenyűgözőbb élményt nyújt ezeknél! A látványvilág lebilincselő...
1066 Budapest Zichy Jenő utca 27
2-8 players, 60 minutes, Magic Rooms
Leirás: Az Atlantis szabaduló játék egy új generációs szabaduló szoba, melyben óriási hangsúlyt fektettünk a látványvilágra, hogy a játékos igazából beleélhesse magát ebbe a varázslatos történetbe. Méretét tekintve jóval nagyobb mint az átlagos szobák, nem 1-2 helyiségből áll. A játék folyamán olyan kihívásokkal és összetett feladatokkal találkozhattok, mely jóval túlmutat a számkódos és kulcsos lakatok kinyitásán. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nálunk nincsenek lakatok, de emellett rengeteg olyan elektromosan működő, összetett játékkal és feladattal találkozhattok, amelyeket máshol nem láthattatok.
MindCrime
Budapest, Katona József utca 21., 1137
2-5 players, 60 minutes, MindCrime
Leirás: Most már biztos: tégla van az ügynökségnél. Létfontosságú, hogy mielőbb leleplezzük. A küldetésetek: valahogy hallgassátok le a kelet-berlini szovjet nagykövetség kommunikációját, ki kell derülnie az igazságnak. A feladat végrehajtásához bázisul használhatjátok a londoni fedett lakást. Kutassátok fel a bizonyítékokat és folytassátok le a nyomozást. Nem kizárt, hogy az akció során majd be kell jutnotok a londoni szovjet nagykövetségre is, legyetek nagyon körültekintőek. Ha megszereztétek a kettősügynök nevét, rádión küldjétek el nekünk ide, a központba - a többit ránk bízhatjátok. Ha lebuktok, tudjátok: csak magatokra számíthattok.
Budapest, Katona József utca 21., 1137
2-5 players, 60 minutes, MindCrime
Leirás: Egy ember elméjébe kell behatolnia a játékosoknak, ennek megfelelően igyekeztünk elvontabban megformálni, kialakítani a teret. Ez érvényes a felhasznált anyagokra (pl. teljesen fehér szoba), vagy a világításra is. Az egyre régebbi emlékek egyre mélyebbre vezetnek térben is: meg fogtok lepődni, milyen nagy is tud lenni ez a Szoba! Your team becomes a part of our special group of thieves, who intrude into the minds of wealthy people to get access to their passwords and their fat bank accounts. You’ll step into the mind of a person to search among their memories to find the secret code that makes you rich.
MysteryGames
1066 Budapest, Zichy J. u.39
2-10 players, 60 minutes, MysteryGames
Leirás: Egyiptom legrejtélyesebb piramisa, a mendemondák szerint három isten közötti viszály enyhítésére épült. Ősi legendák szerint Thot a hold, Ré a nap és Anubis a holtak istene közötti háború éhínséggel sújtotta Egyiptom népét, így temérdek aranyat áldoztak tiszteletükre. Közel jártatok az általatok újonnan felfedezett egyiptomi ereklyék megfejtéséhez, ám az állam lefoglalta az összes kutatási anyagotokat és a múzeumban állította ki. Rátok vár a bátor feladat, hogy az éjszaka leple alatt belopódzatok és befejezzétek, amit elkezdtetek: Rájöjjetek a piramis titkára! As the rumors say Egypt's most mysterious pyramid built to relieve the discord between three gods. According to ancient legends the war between the god of moon Thoth, the god of sun Ra and the god of death Anubis caused famine and sickness to the people of Egypt, and plenty of gold sacrificed in their honor. You were close to solving the mystery of the Egyptian relics, but the government confiscated all research material and exhibited in the museum. The brave task awaits for you to lure into the museum at night and finish what you have just begun: Solve the secret of the pyramid!
1066 Budapest, Zichy J. u.39
2-10 players, 60 minutes, MysteryGames
Leirás: Ha mindig is érdekeltek az ókori népek akkor nem szabad kihagynod ezt a játékot! Időgépünk segítségével az ókori mayák birodalmába repitünk vissza téged és csapattársaidat. Fedezzétek fel közösen a maya piramis szivében szunnyadó titkokat. Ügyességetekre, csapatmunkára és kiváló megfigyelő képességetekre lesz szükségetek, hogy 60 perc alatt kijussatok és ne váljatok a történelem részeivé. If you're interested in ancient civilizations, you can't miss our game! We take you and your group on a journey to the ancient empire of the Mayans with the help of our time machine. Discover the secrets lying in the depths of the Maya pyramid. You'll need skill, teamwork and excellent perceptibility to finish the game in 60 minutes and not to become a part of history.
1066 Budapest, Zichy J. u.39
2-10 players, 60 minutes, MysteryGames
Leirás: Ha szeretitek a rejtélyes és varázslatokkal teli történeteket, vagy vonz titeket a középkor misztikus hangulata, akkor ne szalasszátok el a lehetőséget, mert Budapest legszebb szobája korhű díszletekkel és izgalmas fejtörőkkel csak rátok vár. A játék során agyafúrt logikai és ügyességi feladatok megoldásával kell megszereznetek az alkimista titokzatos kincsét, de vigyázzatok, mindössze 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megoldjátok a rejtvényeket, és kijussatok a szobából. If you like stories filled with mystery, magic and the mystical medieval age, prepare yourself, because Budapest' finest room is waiting for you with modern scenery and thrilling puzzles. Your goal is to obtain the secret treasure of the Alchemist by solving given tasks using logic and your knowledge. But beware! You'll only have 60 minutes to overcome these challenges and get out of the room.
1066 Budapest, Zichy J. u.39
2-10 players, 60 minutes, MysteryGames
Leirás: Több száz hajó tűnt el nyomtalanul értékes rakományával együtt a térségben. A helyi szóbeszéd szerint egy titokzatos mélytengeri lény tartja rettegésben a vizek járóit és azokat, akik mégis odamerészkednek, lerántja a sötét mélybe. A hadsereg megbíz Benneteket, a Nautilus legénységét, hogy fejtsétek meg a rejtélyt. Hundreds of ships have disappeared in the region along with valuable cargo without a trace. According to local rumors, a mysterious deep sea creature terrorizes the sailors and those who still venture to this area, will be dragged down to the dark depths. You receive a secret mission. The Nautilus submarine and its entire crew investigate the case. Whatever it is that threatens the peace of the sailors, destroy it!
Mystique Room
1055 Bp., Szent István körút 9
2-8 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: A Mystiqueroom szobáiban egy egyiptomi sírkamrarendszerből kell kijutnod neked és csapattársaidnak izgalmas kalandok során. Fedezzétek fel a sírkamra féltve őrzött titkait! Budapest legszebb szabadulószobájában egy öreg régész feljegyzései segítik majd munkátokat. Egyptian exit game in downtown! Descend into an Egyptian burial chamber near Jászai Mari Square! At Mystique Room, you and your team have to escape from an Egyptian burial chamber through exciting adventures. At Budapest’s most beautiful room escape game you have to follow the instructions of an old archeologist. Discover the heavily guarded secrets of the tomb chamber and try to escape from the room full of mysteries.
1055 Bp., Szent István körút 9
2-8 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: Sötét gyilkosság vet árnyékot Kamakura utcáira. A tettes leleplezéséhez minden veszéllyel dacolva be kell törnötök a sógun házába az éj leple alatt és el kell hoznotok a gyilkos fegyvert. Toranaga nagyúr számos kihívással várja a hivatlan vendégeket.Kalandozzatok igazi japán környezetben Budapest legszebb szabadulószobájában korabeli díszletek között! Dark murder casts a shadow on the streets of Kamakura. You must enter the shogun’s house at night to steal the evidence. The culprit can no longer be safe… Discover Budapest’s most beautiful exit game! Solve the mystery of the shogun’s house!
1055 Bp., Szent István körút 9
2-6 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: Találd meg a Fiatalság forrását, és nyerj örök életet! Lépj fel a fedélzetre, egy igazi kalózhajóra Budapest belvárosában!
1055 Bp., Szent István körút 9
2-8 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: Tegyétek próbára magatokat és a tudásotokat, szerezzétek meg az uralmat a királyságban! A tél közeleg, foglalj időpontot most!
1055 Bp., Szent István körút 9
2-4 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: A Wollongong Tornya szobáink nem hagyományos értelemben vett szabadulószobák, a célotok nem a különböző helyiségekbe való átjutás, hanem egy trükkös láda kinyitása. Wollongong városa hatalmas bajban van. Egy maroknyi tudós észlelte, hogy egy hatalmas áradás közelít a város felé. Elrendelik a vészriadót, azonban a város automatikus vészjelző rendszere sehogy sem akar működni. A Ti feladatotok, hogy manuálisan elindítsátok a jelzőrendszert, mielőtt a város az áradás martalékává válik. Az özönvíz egy órán belül eléri a várost, nincs vesztegetni való időtök.
1055 Bp., Szent István körút 9
2-8 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: Doctor Clarence Guinan Donnolly, egy kisváros különc tudósa végre megépítette az időgépét. Egy szerencsétlen baleset folytán azonban megállította az időt. Rátok vár a feladat, hogy újraindítsátok, mielőtt a kisváros örökre az idő rabja marad. 60 percetek van az összes akadály leküzdésére és a kijutásra. A feladatok megoldása igazi csapatmunkát és közös gondolkodást igényel. Használjátok az intelligenciátok és járjatok túl a csapdákat készítők eszén!
1055 Bp., Szent István körút 9
2-8 players, 60 minutes, Mystique Room
Leirás: Sötét erők környékezték meg városunkat. Legújabb céljuk a gyönyörű, épülő katedrális befejezésének megakadályozása. Az éj leple alatt tolvaj osont be az apátságba, hogy ellopja a tervrajzokat… Neked és szerzetestársaidnak kell visszaszerezned az ellopott tervrajzokat, hogy megakadályozzátok a botrányt. Kalandozzatok Budapest legszebb szabadulószobájában, egy épülő katedrális szomszédságában korabeli díszletek között! Dark forces are gathering around our town. Their vile plan is to cancel the construction of the new, beautiful cathedral. Heresy! In the darkness of the eve they were able to steal the plans from the abbey. You and your brothers have to get those plans back to avoid scandal. Discover Budapest’s most beautiful exit game! Solve the mystery of the medieval cathedral!
PLAY - Az Élő Társasjáték
Budapest, Rózsa u. 18b, 1077
2-6 players, 60 minutes, PLAY - Az Élő Társasjáték
Leirás: William T. Franklint, a világhírű régészprofesszort és családját brutálisan meggyilkolták, londoni otthonukat feldúlták. A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost vagy gyilkosokat, de még csak nem is sejtik, hogy az ügy szálai a történelem homályába vésznek. Franklin professzor egy ősi és titkos szervezet tagja volt. A misztikus rend tudása egyidős a piramisokkal, és úgy tűnik mintha egy idegen tudás birtokosai lennének. A Rend fennállása alatt olyan vezetői is voltak, mint Arisztotelész, Platón vagy Newton, ám máig legnagyobb hatású alakja a reneszánsz zseni, Leonardo da Vinci. A Rend szinte az egész világra kiterjedő hálózattal rendelkezik és örök harcban áll egy másik titkozatos szervezettel, ami mindent elkövet az új világrend létrehozásáért. Harcuk következményei a világháborúk és a mindenre kiterjedő kontrollárt ellenőrzés, aminek segítségével irányítani akarják az egész emberiséget. Az elmúlt évszázadokban a két rend mindent elkövet annak érdekében, hogy befolyásolják az amerikai elnökválasztásokat és úgy tűnik, a szovjet-amerikai űrversenyben és a Hold meghódításában is szerepet vállaltak. A professzornak valószínűleg a rejtélyes társaság évezredes titkai miatt kellett meghalnia, ám gyilkosai nem tudhatták, hogy az áldozat házában egy gondosan álcázott biztonsági szoba is található. A Rend több tagját is a helyszínre küldi, hogy megszerezze a professzor széfjében elzárt, az egész világ sorsát meghatározni képes iratokat és hogy megismerjék az Új Világrend titkait.
Budapest, Rózsa u. 18b, 1077
2-8 players, 90 minutes, PLAY - Az Élő Társasjáték
Leirás: 1888-ban egy rejtélyes és kegyetlen, nők ellen elkövetett gyilkosságsorozat veszi kezdetét az East End negyedben, Londonban. Közben az újságszerkesztőségeket és a nyomozóhatóságokat elárasztják a Hasfelmetsző Jack nevében írt levelek, az esetek sokkolják a közvéleményt. Hasfelmetsző váratlan lépést tesz; meghívja az utána vizsgálódókat rejtekhelyére, hogy megértesse velük borzalmas cselekedeteinek okát. Ha a nyomozók alkalmasak a feladatra, megmenthetik a kínok közt szenvedő, utolsó áldozatot- de ha nem olvasnak jól a nyomokból, akkor saját életükkel fizetnek! /p> Frederick Abberline főfelügyelőn, Robert Lees médiumon és társaikon a sor, hogy kinyomozzák, vajon ki és milyen célból tartja rettegésben a várost és megmentsenek egy ártatlan életet.
Budapest, Rózsa u. 18b, 1077
2-6 players, 60 minutes, PLAY - Az Élő Társasjáték
Leirás: 17 évvel ezelőtt a mérhetetlenül gonosz Drakula gróf megkísérelte az élőhalottakból álló Sötétség Seregét világunkra uszítani, azonban Van Helsing professzornak, a híres vámpírvadásznak és elszánt társainak véres és szenvedéssel teli küzdelemben sikerült legyőzniük őt. 1907-et írunk: Transylvaniában, a rettegett úr romos várának alagsorában a mágia és tudomány segítségével Dr. Frankenstein őrült dologra készül: Drakula feltámasztására! Frankenstein teremtményei együttes erővel hadseregként védik az évek óta a halottak feltámasztásával kísérletező doktort, aki minden erejével igyekszik megszerezni a halhatatlanság elixírjét. Van Helsingre újabb küldetés vár: összegyűjteni szövetségeseit és szembeszállni az eszement doktorral, hogy megakadályozzák a Sötétség Urának feltámasztását!
Paniq Szoba
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-7 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Egy félhomályos szobában tértek magatokhoz. Lábatok a falhoz láncolva! Nem tudjátok, mennyi ideje vagytok itt, arra sem emlékeztek, hogyan kerültetek ide. Csak Ti vagytok a szobában, egy vérben fekvő hulla társaságában a szoba közepén! A kezében van egy diktafon, ha bekapcsoljátok, egy eltorzított hang szólal meg: „Hello! Egy játékot szeretnék játszani! Sok olyan dolgot követtetek már el életetekben, amik miatt most bűnhődnötök kell. 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok! A szabályok egyszerűek. Nyissátok ki a lakatokat; a bent levő feladványokat fejtsétek meg! Ha a megfelelő feladatokat hajtjátok végre, megtalálhatjátok azt az eszközt, ami kivezet benneteket a szobából. Ne feledjétek, rajtatok tartom a szemem! Kezdődjék a Játék!”
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Helyszínelőként nap, mint nap nagy kihívásokkal kell megküzdenetek, de ami most rátok vár, fontosabb minden eddigi ügyeteknél. Kollégátokat, akivel együtt dolgoztatok egy nagyon fontos esten, reggel holtan találták a lakásán. Mindez azok után történt, hogy tegnap egy telefonhívásban tudatta veletek, valami igazán nagy dologra bukkant az üggyel kapcsolatban. Már sejtitek, hogy a halálának köze lehet mindehhez, ezért sietve indultok el felderíteni a helyszínt. Reménykedtek abban is, hogy megtaláljátok a terhelő bizonyítékot valahol a lakásban, hiszen ez az egyetlen esélyetek arra, hogy az egy óra múlva kezdődő tárgyaláson bebizonyítsátok, amire már régen rájöttetek…
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Havas Jon, az észak királya magához hívattatta az összes olyan zászlós urát, akik hűséget fogadtak a Stark háznak, s kiknek ősi kötelékeik a legigazabbak! - Fegyverbe hát! Galbart Glover úr, Deepwood Motte ura hősiesen elfogadta a Fehér Farkasok hívását, és előre küldte a hadseregét Winterfellbe. Szüksége van rátok és a csapatotokra, hiszen ti vagytok a leglojálisabb alattvalói az egész uraságának. Azonban sajnos egy szerencsétlen küldetésnek köszönhetően, a Boltonok kínzókamráiban kötöttetek ki…
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-4 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Most rajtatok a sor, hogy megpróbáljátok legyőzni a vámpírt, aki már évszázadok óta több mesteretek életét kioltotta. Ők sikertelenül próbálták elkapni, de próbálkozásuk mégsem volt felesleges, mert ti már tudjátok, hol is rejtőzködik napközben. Legyetek óvatosak, mert hosszú élete során különböző, eddig megoldhatatlannak tűnő csapdákat állított a többiek útjába! Minden korábbi vadász tudására szükségetek lehet, hogy versenyezzetek az idővel, mert ha lemegy a nap ti is a többiek sorsára juthattok...
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Te és a barátaid az erdőben kirándultok, azonban egy rossz döntés következtében, az idilli túra hirtelen rémálommá válik. Az erdő közepén egyszer csak egy nagyon különleges gombára bukkantok, ami annyira hívogató és csábító, hogy nem tudjátok megállni, hogy bele ne kóstoljatok. Hirtelen egyikőtök sem lát semmit, de ekkor eszetekbe jutnak az erdész szavai: „ Az erdő mélyén néha-néha megjelenik egy nagyon veszélyes és alattomos gombafajta, amely elveszi az ember látását. Váratlan időben és váratlan helyeken jelenik meg, de ha egyszer valaki találkozik vele, erős akarattal tud csak szabadulni. Nektek is erősnek kell lennetek, nem szabad engednetek a csábításnak. Ha ez mégis megtörténne, egy órán belül vissza kell jutnotok a házamhoz, ahol megtaláljátok az ellenszert. Ha nem sikerül, a hatása véglegessé válik.”
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Kimásztok a roncsok közül. A repülőgép, amin utaztatok, nemrég lezuhant, de Ti szerencsésen túléltétek. Rövid bolyongás után találtok egy elhagyatott tábort és egy bunkert, de az ajtaja nem nyílik. A sűrűből különös, ijesztő hangok hallatszanak. A tábortűz mellett ül egy aszott csontváz, kezei közt egy elnyűtt papírral. „1998. június, Isla Santo Tomas, Cabo Regla A nevem Dr. Frank Carpenter. 1977-ben jöttem erre a szigetre, akkor még repülőgép szerencsétlenségeket kutattam. Jelenleg túlélőket keresek. Ha olvasnátok ezt a feljegyzést, akkor valószínűleg engem is elkaptak. A dzsungelben egy bennszülött törzs élt, de egy sötét rituálé elragadta a helyieket. Élőhalottá váltak. Nem csupán járkáló hullák, akik emberi húsra éheznek; gyorsak, szívósak, az élőket már messziről kiszagolják. Minden perccel közelebb jutnak hozzátok, és csak a bunker nyújt biztos menedéket. Az ajtónyitó szerkezetet elrejtettem a táborban. Találjátok meg minden lakat kulcsát, és fejtsétek meg a kódokat! Legfeljebb egy órátok lehet, mielőtt megtalálnak. Siessetek!”
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-7 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Egy félhomályos szobában tértek magatokhoz. Nem tudjátok, mennyi ideje vagytok itt, arra sem emlékeztek, hogyan kerültetek ide. Csak Ti vagytok a szobában. Az asztalon van egy diktafon, ha bekapcsolják, egy eltorzított hang szólal meg: „Hello! Egy játékot szeretnék játszani! Sok olyan dolgot követtetek már el életetekben, amik miatt most bűnhődnötök kell. 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok, mielőtt a mérgező gáz teljes egészében beáramlik a szobába és eléri a halálos szintet. A szabályok egyszerűek. Nyissátok ki a lakatokat; a bent levő feladványokat fejtsétek meg! Ha a megfelelő feladatokat hajtjátok végre, megtalálhatjátok azt az eszközt, ami kivezet benneteket a szobából. Ha lejár az idő, végez veletek a méreg, a hullátokat pedig felhasználom a következő játékomhoz. Ne próbáljátok felfeszíteni a zárakat, különben növelem a gáz mennyiségét! Ne feledjétek, rajtatok tartom a szemem! Kezdődjék a Játék!”
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-7 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: A sötét zárka szoba nevéhez méltóan derengő, félhomályos környezetben játszódik. A kialakítása hasonló a jól bevált Fűrész szobához. A játékok ellenben teljesen újszerűek, különbözőek minden eddigitől és külön tesztelésen mentek át. Az izgalmat ez esetben is a rohamosan csökkenő idő, a számos kreatív feladat adja. A kedélyt ez esetben a merengő fény és a kiutat nehezítő börtönláncok borzolják. Az igazán bátraknak és kitartóaknak ajánljuk a maratoni szabadulást, melynél a 120 perces szabadulás során a Sötét zárka szobájából jutunk át a Fűrész klasszikus szobájába, ahonnan már a végleges menekülésért küzdhetünk.
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Dr. Watson izgatottan siet a Baker Street-i szabad csapat tagjaihoz az egyik sötét sikátorban. Egy levelet ad át nekik, miközben közli, Holmes bajban van! A rendőrség megfigyelés alatt tartja, így nekik kell őt tisztázni. A doktor távozása után kibontják a levelet, benne egy üzenet mely azt írja: Nekik kell tisztázniuk Holmest a vádak alól. A bizonyítékokat a Baker Street 221/B alatti lakásban fogják megtalálni, ahonnan detektívet elhurcolták. Nincs sok időtök, hiszen az igazságszolgáltatás ebben az időben nem vesztegette az idejét… Az ilyen ügyek pedig általában kötél általi halállal végződtek… Munkára fel! Dr. Watson is hurrying excitedly to the free Baker Street team members through a dark alleyway. He gives them a letter and tells them that Holmes is in trouble. He is kept in custody by the police, so they have to clear him of accusation. After the doctor leaves, they open the letter, which says that they have to clear him by collecting all the evidence found at the apartment from where he has been taken away, Baker Street 221/B. You have to hurry, as justice did not waste its time back then. Such cases usually ended with hanging.
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Indiana Jones professzor hallgatói vagytok. Egy nap megkérdeztétek a híres kincsvadászt, van e olyan kalandja, amely kudarcba fulladt amiatt, mert nem sikerült semmilyen ereklyét, kincset elhoznia a helyszínről?! El is mesélte nektek, hogy fiatal éveiben kezdő kalandorként felfedezett Egyiptomban egy sírkamrát egy piramis belsejében! A piramis ránézésre nem volt védve csapdákkal, azonban amint belépett, rejtett csapdák tucatjaira derült fény, így hát olyan gyorsan elmenekült, hogy még a kalapját is ott hagyta. Úgy gondoltátok, egyedüli személyként esélye sem volt kikerülni mindet, de mivel ti többen vagytok, próbát tesztek a piramis felderítésére! Amint beléptek a szarkofág termébe egy csapóajtó kinyílik és lezuhantok egy másik helységbe. Túlélni túlélitek a zuhanást, viszont a levegőtök csupán 60 percre elegendő ebben a romos csapdateremben, így hát jobb, ha siettek egy kiút keresésében!
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Egy nagyon titokzatos, letisztult és furcsa lakás lesz börtönötök ebben a 60 perces kalandban. A több szobából álló szobarendszeren keresztül feladatotok az lesz, hogy megtaláljátok a kiutat. Észvesztő kalandotok során több érzékszervetekre is szükségetek lesz, mint például tapintás, sötétben tájékozódás és hallás! Ha elhagytok egy szobát, az ajtó mögöttetek azonnal bezárul! Nincs visszaút! Vagy mégis?
Budapest, 1085. Mária utca 29
2-7 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Egy félhomályos szobában tértek magatokhoz. Nem tudjátok, mennyi ideje vagytok itt, arra sem emlékeztek, hogyan kerültetek ide. Csak Ti vagytok a szobában. Az asztalon van egy diktafon, ha bekapcsolják, egy eltorzított hang szólal meg: „Hello! Egy játékot szeretnék játszani! Sok olyan dolgot követtetek már el életetekben, amik miatt most bűnhődnötök kell. 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok, mielőtt a mérgező gáz teljes egészében beáramlik a szobába és eléri a halálos szintet. A szabályok egyszerűek. Nyissátok ki a lakatokat; a bent levő feladványokat fejtsétek meg! Ha a megfelelő feladatokat hajtjátok végre, megtalálhatjátok azt az eszközt, ami kivezet benneteket a szobából. Ha lejár az idő, végez veletek a méreg, a hullátokat pedig felhasználom a következő játékomhoz. Ne próbáljátok felfeszíteni a zárakat, különben növelem a gáz mennyiségét! Ne feledjétek, rajtatok tartom a szemem! Kezdődjék a Játék!”
Budapest, 1146. - Zichy Géza u. 14
2-15 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Juss be egy perverz fotós lakásába! A cím adott: 1146. Budapest, Zichy Géza u. 14. A lépcsőházba érve viszont már elkezdődik a nyomozás! Miután megtaláljátok a lakást, először is be kell jutnotok a zárt ajtón! Ha sikerül betörni, meg kell találnotok a kompromittáló DVD-t Christine-ről, a szomszéd lányról, a fotós exbarátnőjéről, akit az ablakon át figyel éjjelente emberünk! Ha megvan a DVD, vegyétek magatokhoz és futás! A megszállott tulaj bármikor hazaérkezhet! De állj, baj van... - Észreveszitek, hogy a bejárati ajtó, ahol bejöttetek nem nyílik... másik utat kell keresnetek.. - az idő pedig fogy!
Budapest, 1146. - Zichy Géza u. 14
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Épp egy Dél–Amerikai esőerdőt fedeztek fel egy túra keretein belül, amikor egy hatalmas űrhajót láttok becsapódni a földbe. El sem hinnétek, ha nem a saját szemetekkel látnátok a félresikerült landolást. Térképeteken meg is nézitek, hol van egy kunyhó, ahol meghúzhatnátok magatokat az ismeretlenektől, ki tudja kikkel, vagy mikkel álltok szemben. Odaszaladtok a menedékhez, ahol nem találtok mást, mint egy zárt ajtót. Közben arra is rájöttök, hogy túravezetőtök útközben eltűnt! Valahogy be kell jutnotok a kunyhóba! Visszamenni vagy tovább futni öngyilkosság lenne, hiszen ellenfeletek gyorsabb nálatok. Sietnetek kell hát, hogy a Predátor ne kapjon el benneteket.
Budapest, 1146. - Zichy Géza u. 14
2-6 players, 60 minutes, Paniq Szoba
Leirás: Egy másik család tagjaiként egy ideje már beépültetek a legnagyobb olasz-amerikai maffia tagjai közé, hogy lebuktassátok a vezért, akit csak úgy emlegetnek: Don D'oro. A neve annyit jelent: Arany Don, amit arany pisztolyáról kapott. A maffiavezér a legnagyobb titokban tartja igazi nevét és a fegyverét, melyről csak a leghűségesebb követői tudnak. Kaptatok egy fülest, miszerint valaki látta a bárjában egy furcsa titkos ajtón bemenni. Az alvilági tárgyalásait mindig itt tartja, nemsokára megérkeznek vendégei a következőre, hiszen már a személyzet sincs itt! 60 percetek van megtalálni a titkos átjárót és elhozni bármilyen bizonyítékot a személyazonosságáról! Ha szerencsétek van, még az ikonikus fegyverét is megtaláljátok! Sikeres küldetés esetén a ti családotok veheti át az uralmat a város felett! Harmadik generációs szabadulószoba, ahol a legendás maffia hangulatot vegyítettük a modern technikával, azaz a játékelemek inkább izgalmas és furfangos elektronikára, mintsem kulcsos zárakra és lakatokra épülnek!
Parapark
1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4
2-6 players, 45 minutes, Parapark
Leirás: Jön, jön, jön a nagy törésteszt a Paraparktól! Fel tudod törni az összes kódot 45 perc alatt? Egy tanórányi időt kapsz az eddigi legnehezebb szabadulószobánkra. Parapark Kódtörő: 45 perc az élet, és neked csöngettek.
1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4
2-6 players, 60 minutes, Parapark
Leirás: C.S.I. Budapest, 1995. A helyszínelők csak a fejüket vakarják. Vajon mi történhetett? A Porond utca legutolsó házában egyszerre több bűntény nyomára bukkannak. Véletlen csupán, vagy az egyes helyszínek összefüggenek egymással? Minden olyan bizonytalan, csak a halál biztos. Sőt, itt még az sem… Milyen szörnyűség történt és ki a tettes? Minden nyom számít és mindenki gyanús. Neked például van alibid?
1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4
2-6 players, 60 minutes, Parapark
Leirás: "A kocka el van vetve, de magától nem fog kikelni, elvtársak! Az egész kollektíva munkájára szükség van ahhoz, hogy megcsináljuk a létező testek lehető legjobbikát: a Magyar Kockát! Kicsit görbébb, kicsit egyenetlenebb, de a miénk!" A Kísérleti Kockaüzemben valaha ilyen és ehhez hasonló szónoklatok lelkesítették a brigádokat, hogy nap, mint nap túlszárnyalják a normát. Sikerült nekik… Az üzemben mára nem maradt semmi, ami normális. Elhagyott csarnokok, tetszhalott gépek és egykori élmunkások szelleme kísért az alagsorban. Szétesett minden! Te össze tudod rakni? Fejtsd a rejtvényt, ne siránkozz! Kísérleti Kockaüzem- 1. fázis Itt kockuljál, ne otthon!
Pirate Cave Escape Room
Fehér út 10, 1106 Budapest
2-6 players, 60 minutes, Pirate Cave Escape Room
Leirás: Válj egy történet részesévé a Kalózbarlang korhű díszletvilágában, és személyesen éld át a kincsvadász kalandot! Speciális látványelemek, adrenalinfokozó fény- és hanghatások járulnak hozzá, hogy egy izgalmas és egyedi élménnyel gazdagodj. A több helyiségből álló kalózos kijutós játékban 60 perced van arra, hogy ügyességedre, kreativitásodra, érzékszerveidre és logikai készségedre támaszkodva teljesítsd küldetésedet. Aktív kikapcsolódás, szórakoztató 2-7 fős csapatjáték, ahol az apró puzzle darabok végül összeállnak egy egésszé, és kirajzolódik a kép, hogy mi a szereped ebben a kalóz történetben. Gyere el Budapest egyetlen kalózos szabadulós szobájába, és fejtsd meg az izgalmas és szórakoztató feladványokat! Discover the world of pirates and become part of a treasure hunting mission! This exciting story-based escape game calls treasure hunters for an immersive pirate adventure. If you and mate(s) are among of them, pirate-themed challenges are waiting for you, while the team’s senses and abilities will be tested in many aspects. Get on board and have one hour fun in the authentic atmosphere of Pirate Cave Escape Room, where the magical journey experience is flavoured with adrenaline-raising special effects. Arrrgh you ready for the adventure?
Scavenger Escape
1075 Budapest Asbóth utca 15
2-6 players, 60 minutes, Scavenger Escape
Leirás: Book now with the promo code WORLDOFESCAPES10 and get a 10% discount! Egy őrült professzor gonosz tervvel készül a laborjában: halálos vírust készít az emberiség ellen. Te és a társaid vagytok a kiválasztott elit csapat, akiknek a feladata megakadályozni őt a terve végrehajtásában. Ugyan sikerült bejutnotok a laborba, de csak 60 perc áll rendelkezésetekre, mielőtt a professzor rajtakapna benneteket. Minél gyorsabban kell tehát a lombikok és dokumentumok között megtalálnotok az antiszérumot és kijutnotok a laborból.
1075 Budapest Asbóth utca 15
2-6 players, 60 minutes, Scavenger Escape
Leirás: Book now with the promo code WORLDOFESCAPES10 and get a 10% discount! Különös híresztelések mindig is voltak Mozart halála körül. Egy aukciós ház szerint létezik egy befejezetlen zenemű, amelynek a kottáját egy híres műgyűjtő tulajdonította el a közelmúltban. Magándetektívként az aukciós ház arra bérelt fel, hogy járj utána a rejtélynek a műgyűjtő villájában. Társaiddal 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ellopott mesterművet és igazoljátok az eredetét.
1075 Budapest Asbóth utca 15
2-6 players, 60 minutes, Scavenger Escape
Leirás: Book now with the promo code WORLDOFESCAPES10 and get a 10% discount! Ebben a szobában a második világháború előtti Egyiptomba érkeztek meg. A Brit Hadsereg tisztjeként az a feladatod, hogy megakadályozd az ellenség titkos levelezését. Társaiddal új információt kaptok egy dobozról, amelyben titkos üzenetek vannak elrejtve a Hán el-Halili bazárban. A dobozt minden este 60 percre őrizetlenül hagyják a kémek. A túléléshez keveredjetek el turistaként a bazár forgatagában, találjátok meg a dobozt és jussatok ki a rejtekhelyről.
Sweet Escape
1091 Budapest Ernő utca 36
1-6 players, 60 minutes, Sweet Escape
Leirás: Mentsétek ki a királylányt, és jussatok ki a Bűvös Torony falai közül! 1 helységből álló, maximum 6 fős csapatos vidám, családbarát szabaduló szoba. A cél kiszabadítani a királylányt a Bűvös Torony fogságából, és megszöktetni 60 percen belül. Keresés-kutatás: 15%, Logika: 83%, Ügyesség: 2%, lakatok száma 9db, a kijutási arány a Bűvös Torony szobában 18%.
1091 Budapest Ernő utca 36
2-8 players, 60 minutes, Sweet Escape
Leirás: Keressétek meg az édes kiutat 60 perc alatt a Sweet Escape furfangos szobáiból, és találjátok meg a "végtelen csoki titkos receptjét"! 2 helységből álló, maximum 8 fős csapatos vidám, családbarát szabaduló szoba. A cél kijutni és megtalálni a titkos receptet 60 percen belül. Keresés-kutatás: 24%, Logika: 69%, Ügyesség: 7%, lakatok száma 9db, a kijutási arány a Sweet Escape szobából 22 %. Igény esetén nagyobb létszámnál mind a négy pályánkat egyszerre, egy időben is tudjuk indítani!
1091 Budapest Ernő utca 36
2-8 players, 60 minutes, Sweet Escape
Leirás: Szerezzétek vissza a vadnyugat elrabolt dollárjait, az idő ketyeg, a dollárok fogynak! 2 helységből álló, maximum 8 fős csapatos vidám, családbarát szabaduló szoba. A cél megállítani a dollár visszaszámlálót 60 percen belül. Keresés-kutatás: 15%, Logika: 72%, Ügyesség: 13%, lakatok száma 8db, a küldetés teljesítési arány a Cowboy szobában 23 %.
1091 Budapest Ernő utca 36
2-8 players, 60 minutes, Sweet Escape
Leirás: Fejtsétek meg a trükkös feladványokat, és szabaduljatok ki a gonosz boszorkány fogságából, mindössze 60 perc alatt! 2 helységből álló, maximum 8 fős csapatos vidám, családbarát szabaduló szoba. A cél kiszabadulni 60 percen belül. Keresés-kutatás: 18%, Logika: 72%, Ügyesség: 10%, lakatok száma 5db, a kijutási arány a Mézeskalácsház szobából 24 %.
Szobafogság
1061, Budapest Paulay Ede utca 33
2-7 players, 60 minutes, Szobafogság
Leirás: Egy elvarázsolt világ, ahol sok múlik rajtatok. Vajon megtaláljátok az elveszettnek hitt lélek egy darabját, mielőtt feltámadna az, akinek a nevét leírni sem merjük? Csak az együttműködéseteken és kreativitásokon múlik. Ha ismered Harry Potter különleges világát, akkor ezt a szabadulószobát imádni fogod.
1061, Budapest Paulay Ede utca 33
2-7 players, 60 minutes, Szobafogság
Leirás: „Rázva, nem keverve” játékunk az MI6 ügynökeinek bőrébe repít (a brit titkos ügynök James Bond neve ismerős?). Ebben a játéktérben minden kreativitásotokra és problémamegoldó képességetekre szükségetek lesz, hogy elháríthassátok a fenyegetettséget! Készüljetek egy merőben újfajta és innovatív kihívásra, hiszen több játéktérben is helyt kell állnotok, ráadásul a csapategységet kezdetben megbontva, majd újra egyesítve! Valódi szabadulós szoba ez a javából, igazi ínyenceknek.
1061, Budapest Paulay Ede utca 33
2-7 players, 60 minutes, Szobafogság
Leirás: Egy igazi időutazás a múlt szocialista hangulatába, ami valahogy a szívünkhöz nőtt – hiszen ez az egyetlen szabadulós játékunk, mely nyitásunk óta mindenki kedvencévé vált – vagy már minket is beszippantott a párt agymosó propaganda gépezete? Ebben a szabadulós játékban ügynökként kell helyt állnotok, hogy a pártvezér ellen eltervezett merényletet meghiúsítsátok! Azonban a vezérkarnak ennyi nem elég. A merénylő csoport tagjait még nem ismerik, ezért terhelő bizonyítékokat kell gyűjtenetek az összeesküvőkről. Ha sikerül, akkor egyben a kijutás is garantálva van. De ha nem sikerül…
TRAP
1085 Budapest Maria utca 19
2-6 players, 60 minutes, TRAP
Leirás: Egy alternatív valóságban, az 1900-as években egy híres tudós azon dolgozott, hogy lehetővé tegye a térben és időben való utazást, de utolsó kísérletei közben valami rosszul sült el. Az idő kiszámíthatatlanul ugrál előre, egyre gyorsabban… Az emberiség napjai meg vannak számlálva. Rajtatok áll, hogy visszaállítsátok az egyensúlyt és megakadályozzátok a világ biztos pusztulását.
1085 Budapest Maria utca 19
2-6 players, 60 minutes, TRAP
Leirás: Világunkat borzasztó katasztrófa fenyegeti. Egy hatalmas aszteroida közelít a Föld felé, amely ha becsapódik, minden életet kipusztít bolygónkon. A játékosoknak lehetőségük van megállítani ezt a katasztrófát. Beléphetnek egy rég elhagyatott bunkerbe, ahol egy földalatti szervezet pont egy ilyen helyzetre készülve elhelyezett egy titkos fegyvert. Ezzel a fegyverrel megállíthatják az aszteroidát és elháríthatják a pusztulást. A játékosok feladata felfedezni a bunkert, rájönni, mi is ez a fegyver és működésbe hozni, még mielőtt az aszteroida becsapódna. Our planet is under threat from a huge asteroid which is plunging towards Earth with tremendous force… Scientists calculated the collision course a couple of days ago and have come up with a plan to avoid a global disaster. The plan is to hit the asteroid with a rocket so it will change its original course and will pass harmlessly by Earth. Unfortunately most of their launching site has been destroyed by the meteor shower which accompanied the asteroid and it’s already caused havoc on Earth.
Trap EscapeRoom
Budapest, Hungary
- players, minutes, Trap EscapeRoom
Budapest, Hungary
- players, minutes, Trap EscapeRoom
Verem Room Escape Game
1013 Budapest, Pauler u. 18
2-7 players, 80 minutes, Verem Room Escape Game
Leirás: A diktátorok bukása előbb-utóbb elkerülhetetlen! Egy bukott, szökésben lévő diktátor igazi rejtekhelyére kell bejutnotok és megakadályozni bosszúálló, gonosz tervét. A búvóhelyként szolgált lakószobát egy erőmű félreeső alagútrendszerében alakították ki. A bejutás nem lesz könnyű, de szerencsére egy „áruló” segítséget rejtett el ehhez. A Diktátor egy bombát hagyott hátra, mellyel az egész erőművet képes a levegőbe repíteni. Küldetésetek célja ennek a szerkezetnek hatástalanítása, ráadásul a feladat sikeres végrehajtása után még a kiutat is meg kell találni!
1013 Budapest, Pauler u. 18
2-7 players, 80 minutes, Verem Room Escape Game
Leirás: Egy régóta létező legenda szerint az amerikai légierő egy titkos létesítményben, a „Hangár 18”-ban, Földre zuhant idegen lényekkel kísérleteznek (az USA-ban, a nevadai sivatagban található amerikai titkos kísérleti repülőtér, 51-es körzet). Ezt az elképzelést eddig senki sem tudta igazolni! Jussatok be a titkos laboratóriumba és végre derítsetek fényt az igazságra!
Loading