Escape Rooms in Breda, NB
There are 3 escape rooms near Breda, NB.
Escape 48
Tramsingel 48
3-10 players, 48 minutes, Escape 48
Description: Tik tak, tik tak. Kijk naar de klok! Wat zeg je? Hoezo, dat klopt niet? Ik snap er niks van. Wacht jongens, de tijd! Dit gaan we nooit redden. Kun je daar op drukken? Volgens mij is dit een aanwijzing. Wat zei die stem daarnet? Die zenuwen! Je loopt een kamer in, de deur valt in het slot en je hebt 48 minuten om de sleutel te vinden en te ontsnappen. Dit is de basis van alle escaperooms bij Halte 48. Maar daarmee houden de overeenkomsten op, want achter elke escaperoom schuilt een ander verhaal en een andere speltactiek. In escaperoom Case 48 kom je terecht in een kamer vol met geheimen. Zou het de kamer zijn van een crimineel, privé detective of een criminele organisatie? Waar de gebruiker deze kamer precies voor gebruikt zullen we misschien nooit weten, maar belangrijk is dat de betreders van de kamer goed moeten opletten, hints verzamelen, puzzels en raadsels oplossen en vooral goed samenwerken. Intussen tikt de tijd weg en weet je niet waar je moet beginnen. Het is een spannende ervaring maar zeker niet eng. We jagen je níet de stuipen op het lijf en je heeft géén vieze klusjes te klaren. Geloof ons en vele voorgangers: De spanning van het mysterie en de tikkende tijd zijn ruim voldoende om je volledig in beslag te nemen. Ruim drie kwartier lang denk je maar aan één ding: Gaan we het redden?!
Tramsingel 48
4-10 players, 48 minutes, Escape 48
Description: Je denkt een heel fijn en warm welkom te krijgen van een stewardess: "Hartelijk welkom! Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op de plaats waar de komende tijd hard gewerkt wordt aan het verwezenlijken van Breda Airport. Voel je thuis, kijk lekker rond en als ik je ergens bij kan helpen dan hoor ik het graag! Oja, nog wel wat regeltjes voordat je zo naar binnen gaat..." De aanbouw van een nieuw vliegveld is de plek van Flight 48. Onder leiding van een prachtige stewardess krijg je een rondleiding over het terrein. Of blijven er een aantal deuren dicht? Net zoals in Case 48 moet je zien te ontsnappen door middel van puzzels, raadsel en spellen. En dat allemaal in 48 minuten. Maar daar houdt de vergelijking op. Flight 48 is een compleet ander spel met een ander spelverloop en er is een andere manier van denken nodig om uit deze escaperoom te kunnen ontsnappen. Ook is Flight 48 een klein beetje fysieker dan Case 48, althans voor één persoon dan...Kortom, Een gloednieuwe ervaringe waarbij samenwerken één van de belangrijkste aspecten is. Krijg jij alle deuren open? Heb je je zenuwen onder controle en klaar om samen te werken? Speel dan Flight 48!
Escape Brabant
Grote Markt 20 4811 XR Breda
2-8 players, 60 minutes, Escape Brabant
Description: Je bent onderdeel van IMF, 's werelds meest beruchte inlichtingendienst. Vandaag gaat alles goed fout als jij en je team tijdens een geheime missie vast komen te zitten in een verlaten en diep verborgen kantoor van een misdaadsyndicaat. De ruimte is jarenlang gebruikt voor het witwassen van geld en andere malafide praktijken. Fase 1 is achter de rug, je team heeft er voor gezorgd dat de rest van het gebouw leeg is en het beveiligingssysteem is voor 55 minuten platgelegd. Na die tijd zal het alarm worden geactiveerd. In het kantoor van de directeur bevindt zich maar 1 oplossing om binnen de tijd te ontsnappen. Er bevinden zich verborgen aanwijzingen, voorwerpen en hints in het kantoor die jij en je team zullen moeten gebruiken om deze klus te klaren. Word het letterlijk Mission Impossible voor jullie?
Loading