Escape Rooms in Brașov, BV
There are 3 escape rooms near Brașov, BV.
Mystery Rooms Escape
Str. Bisericii Romane nr.67, Brasov
6-12 players, 80 minutes, Mystery Rooms Escape
Description: Sunteti in prima zi din calatoria voastra in Mexic. Nerabdatori sa explorati frumusetile tarii, dupa ce v-ati cazat la un hotel, iesiti cu totii la plimbare. O parte din grupul vostru se opreste cateva minute in fata unui magazin de suveniruri, iar restul grupului isi continua plimbarea pe strazile orasului. In scurt timp insa doua dubite negre opresc langa grupul de prieteni ramasi in urma, va ameninta cu armele si va forteaza sa urcati in masini. Sunteti legati la ochi, iar dupa jumatate de ora va treziti intr-o camera saracacioasa ce seamana izbitor cu o celula de inchisoare, bine ferecata. Vi se spune sa nu faceti galagie, in caz contrar sunteti amenintati cu tortura. Celalat grup vede de departe ce se intampla, cum prietenii vostri sunt rapiti si cum cele doua dube negre dispar pe strazile orasului. Curajosi, va urcati intr-un taxi si urmariti cu greu rapitorii. La un moment dat ii pierdeti din vedere pentru cateva minute bune, si tocmai cand erati gata sa renuntati vedeti cele doua masini oprite in fata unei cladiri misterioase. Usa cladirii este intredeschisa...inauntru bezna. Intrati tematori, insa imediat usa se inchide in urma voastra. O voce amenintatoare si puternica va spune sa nu faceti scandal si sa va bucurati de urmatoarea ora, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai aveti ocazia! Veti astepta sa vedeti ce se intampla, sau veti dezlega misterul si veti incerca sa evadati?
Str. Bisericii Romane nr.67, Brasov
2-6 players, 60 minutes, Mystery Rooms Escape
Description: Este un loc greu de patruns, dar si mai greu de descifrat! Este un loc care iti ofera intrebari atunci cand tu cauti raspunsuri, iar cand crezi ca ai intrebarea potrivita iti ofera raspunsuri la care nici nu te-ai gandit. Va incerca sa iti dezvaluie secretele si tainele camerei, insa nu te astepta sa le afli pe toate, pentru ca Enigma le pastreaza doar pentru ea. Este cunoscut insa faptul ca Enygma asteapta sa fie dezlegata si eliberata. Vei fi tu oare cel care o va ajuta sa isi gaseasca linistea?
Str. Bisericii Romane nr.67, Brasov
2-6 players, 60 minutes, Mystery Rooms Escape
Description: Ai visat vreodata ca o ruda indepartata si foarte bogata iti va lasa o mostenire imensa? In Legacy esti mostenitorul unei comori cum nu iti inchipui! Va trebui insa sa dovedesti ca esti demn de aceasta mostenire, sa arati ca in viata sunt lucruri mult mai importante ca averile si banii. Dovedeste ca esti inventiv si vei deslusi misterul camerei Legacy, vei castiga lupta cu timpul si te vei distra de minune cu prietenii tai. Nu este oare aceasta cea mai frumoasa avere pe care un om o poate primi?
Loading