Escape Rooms in Aalborg,
There are 6 escape rooms near Aalborg, .
FunCenter ApS
Poul Larsens Vej 14 9000 Aalborg
1-5 players, 60 minutes, FunCenter ApS
Description: Her bliver I taget med direkte tilbage til 70erne hvor I med samarbejde skal finde frem til seriemorderen der huserer i Aalborg. Rummet er fyldt med gamle møbler, billeder og objekter som kan sætte fantasien igang og føre jer tilbage til en anden tid. I bliver placeret på kriminalassistentens kontor, og skal finde frem til morderen – men det er lettere sagt end gjort, da den gådefulde og paranoide kriminalassistent har skjult alle sine beviser og filer i sagen via gåder og skjulte spor. I vil blive mødt af et super gennemført miljø, så i for alvor kan leve jer ind i historien og finde frem til morderen mens tiden tikker! I har 60 minutter til at finde frem til seriemorderen, og lykkes det ikke vil han være over alle bjerge.
Poul Larsens Vej 14 9000 Aalborg
1-5 players, 60 minutes, FunCenter ApS
Description: I Fængslet vil i for alvor blive sat på prøve i cellen, som byder jer velkommen i bedste Alcatraz stil. Her har i 60 minutter til at slippe ud af cellen mens vagten er væk, men det kræver både opfindsomhed og samarbejde hvis det skal lykkes. Rummet byder på en masse klassiske elementer, og elsker i thrillere og fængselsfilm er dette Escape Room et sikkert hit! I vil blandt andet støde på gamle fængselsmøbler, kæder, fangedragter og en række udfordrende gåder og opgaver som kan få selv de skarpeste hjerner på overarbejde. Lykkes i med opgaven kan i ånde lettet op og flygte ud i friheden, men pas på i ikke ender med at overnatte. Har du altid haft lyst til at teste dine egne udbryderevner i bedste Alcatraz stil er dette rum lige noget for dig og dine venner, familie eller kollegaer.
GetOut
Østerågade 25, 2th, 9000 Aalborg
2-5 players, 60 minutes, GetOut
Description: Eventyrland er et mystisk sted, og det har en evne til at påvirke de som træder ind i det… Alice er forsvundet derinde, og Hattemageren har hørt at Hjerter Dame har fanget hende og har beordret bøddelen til at hugge hovedet af hende om en time. Det er nu op til jer at trodse alt fornuft, og redde hende inden hendes grusomme skæbne. Men pas på! Det kræver både samarbejde og logik ikke at miste forstanden når i først er kommet derind…
Østerågade 25, 2th, 9000 Aalborg
2-5 players, 60 minutes, GetOut
Description: Borgmesteren er korrupt! Som oppositionsparti er det jeres pligt at afsløre hende og vælte den skandaløse borgmester af pinden. Rygterne siger, at hun har en lille sort bog liggende på kontoret, som indeholder alle hendes beskidte aftaler og svindelnumre. Det kræver stort mod og en stærk holdindsats, hvis I skal overliste den kløgtige borgmesters politiske spin af gåder og mysterier. Kan I finde bogen, inden borgmesteren er færdig med sin store tale på Rådhuset om en time?
Zagadka Escape Games
Niels Ebbesens Gade 33A 9000 Aalborg
2-5 players, 60 minutes, Zagadka Escape Games
Description: I februar 1959 forsvandt ni unge, men erfarne bjergvandrere ved Kholat Syakhl i Uralbjergene, nu kendt som Djatlov passet, opkaldt efter lederen af ekspeditionen, Igor Djatlov. Deres lejr blev fundet langt fra deres planlagte rute og deres lig spredt efter de formodentligt var flygtet fra deres lejr i blind rædsel. Der er masser af teorier om hvad der skete den nat, nogle af dem vildere end andre, men vi har stadig ingen svar. Året er 1975 og jeres informant ved det Sovjetiske Militær Arkiv har modvilligt givet jer adgang til bevismaterialet. I har en time før beviserne låses væk for evigt, og enhver chance for svar med dem.
Niels Ebbesens Gade 33A 9000 Aalborg
2-5 players, 60 minutes, Zagadka Escape Games
Description: Sibiriens hårde klima, lange afstande fra civilisation og jeres mangel på udstyr og rejsedokumenter har længe stoppet jer fra at flygte fra den tvangsarbejdslejr, hvori I er placeret for kontrarevolutionære forbrydelser, som i aldrig har deltaget i. Men en nat hvisker en stemme udefra ind i barakken, og giver jer den første hint af håb om en mulig flugt …. Hvis I altså skynder jer!
Loading